Н У Х Т

Акредитована ще одна освітня програма університету

02 лютого 2021

Акредитована ще одна освітня програма університету

26 січня 2021 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло на своєму засіданні акредитаційну справу №1258/АС-20 щодо акредитації в нашому університеті освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціальність 073 «Менеджмент») з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Магістр» і прийняло рішення акредитувати її.

Рішення приймалося на підставі звіту експертної групи, утвореної для проведення акредитаційної експертизи, і рекомендації Галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», яка одноголосно ухвалила рішення про акредитацію в нашому університеті освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування».

До університету надійшов експертний висновок, складений за результатами розгляду галузевою експертною радою (ГЕР) акредитаційної справи. Розгляд справи ГЕР є частиною акредитаційної процедури Національного агентства і здійснюється на основі поданих закладом відомостей про самооцінювання освітньої програми, а також звіту експертної групи про результати акредитаційної експертизи.

У висновку зазначено, що освітня програма має чітко сформульовані цілі, які відповідають місії та стратегії закладу вищої освіти. Цілі освітньої програми та програмні результати навчання визначаються з урахуванням тенденцій розвитку спеціальності, ринку праці, галузевого та регіонального контексту, а також досвіду аналогічних вітчизняних та іноземних освітніх програм. Форми та методи навчання і викладання сприяють досягненню заявлених у освітній програмі цілей і програмних результатів навчання, відповідають вимогам студентоцентрованого підходу та принципам академічної свободи. Фінансові та матеріально-технічні ресурси, а також навчально-методичне забезпечення освітньої програми гарантують досягнення визначених освітньою програмою цілей і програмних результатів навчання. Удосконалення процесу навчання за освітньою програмою здійснюється з урахуванням думки здобувачів освіти, випускників, які працюють за фахом, і при активній участі стейкхолдерів.

Нагадаємо, що експертна група НАЗЯВО у складі Павла Бріня, Олени Скрипнікової і Ірини Григорук працювала в університеті 17-19 листопада 2020 року. Експерти ознайомилися із документацією і матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу, із використанням технічних засобів відозв’язку поспілкувалися з викладачами, що реалізують освітню програму, здобувачами, представниками студентського самоврядування і випускниками, а також роботодавцями.

Координувала роботу гарантка освітньої програми, докторка економічних наук, професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька. Незважаючи на певні обмеження, пов’язані з карантином, робота була насиченою та плідною. Наразі чекаємо на новий сертифікат про акредитацію.

Вітаємо гарантку освітньої програми, професорку Світлану Бурлуцьку і колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ із успішним проходженням акредитації!

Опублікований: 02-02-2021
Читайте також:
Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту

Вступники, що претендують на отримання сільського коефіцієнта (СК), можуть крім визначеної Довідки про реєстрацію місця проживання особи завантажувати в кабінет інші документи, що підтверджують термін їх реєстрації в селі. Це треба робити тоді, коли фактичний термін реєстрації вступника в селі перевищує 2 роки, однак у реєстрі, на основі якого вида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту 06 липня 2018

Насичене засідання вченої ради університету

27 лютого відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією голова ради, ректор Анатолій Українець розпочав його з урочистостей. Оплесками привітали членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, а також завідувачку відділу аспірантури і докторантури Наталію Касаткіну, якій була вручена Почесна грамота, і доцента кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене засідання вченої ради університету 27 лютого 2020

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022