Н У Х Т

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

06 квітня 2018

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Уже традиційно третій рік поспіль на Великодні свята Смілянський коледж харчових технологій НУХТ взяв активну участь у міській волонтерській акції «Великодній кошик для бійців», яку започаткували і продовжують втілювати волонтери Смілянської самооборони Майдану «Січ».

До цієї акції ретельно готувалися, наповнювали «кошики» смаколиками: паски, крашанки, пиріжки, ковбаси, сало, консервація, печиво, цукерки, кава, чай. І про медикаменти потурбувалися, і листи вітальні не забули написати. У день передачі студенти снували коледжем ніби бджілки вуликом, прикрашали свої «кошики», а на перерві всі мали змогу побачити розмаїття святкової волонтерської передачі.

Від волонтерів і бійців велика подяка класним керівникам і студентам за небайдужість та тепло сердець, за підтримку та святковий настрій.

  1. ВЦР17 – класний керівник Павло Васюра
  2. ПСК15 - класний керівник Ліана Шимчук
  3. ОРГ/МД17 – класний керівник Вікторія Гаража
  4. МЕХ17 – класний керівник Володимир Присяжний 
  5. ОМР16 – класний керівник Анатолій Коваленко
  6. ОМР17 – класний керівник Жанна Чорна
  7. ПСК16 – класний керівник Олена Ніколаєнко
  8. ВХК15 – класний керівник Алла Волощук
  9. ВХК14 – класний керівник Олена Демченко
  10. ОРГ16 – класний керівник Ніна Білик
  11. МД16 – класний керівник Лариса Орленко
  12. МД15 – класний керівник Олександр Абрамов
  13. ОКС15 – класний керівник Ольга Подобна
  14. ВХК16 – класний керівник Валентина Заславна
  15. ВХК17 – класний керівник Ольга Дем'яненко
  16. КВП17 – класний керівник Ольга Федун
  17. ПСК14 – класний керівник Ірина Зайцева
  18. ОКС17 – класний керівник Ольга Стеблина
  19. ПСК17 – класний керівник Вікторія Сєразєєва
  20. ОМР15 – класний керівник Володимир Строгецький
  21. ВЦР15 – класний керівник Олена Олійник
  22. ВЦР16 – класний керівник Надія Глухова
  23. КВП15 – класний керівник Тетяна Зінченко

А на центральній площі міста студенти коледжу взяли участь в освяченні волонтерської допомоги, зібраної ними та школярами міста і району. До слова запрошувалися керівники міста та району, талановиті діти подарували пісні та вірші на військову тематику, зі словами християнських настанов і молитвами зверталися до присутніх отець Михайло та отець Богдан, а потім відбулося таїнство освячення великодньої волонтерської допомоги.

Освячені великодні подарунки того ж дня волонтери відправили в зону АТО.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
Підкорюємо uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2025 році посідає 12 місце серед столичних університетів (41 – серед українських, 5011 – у світі). Рейтинг оцінює показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-ресурсів понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу, щоб допомогти м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо uniRank! 28 серпня 2025

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом. Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів 17 жовтня 2023

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість»

На початку навчального року наш університет уклав угоду про співробітництво з харківським науковим ліцеєм «Обдарованість». У рамках співробітництва відбулась перша зустріч керівництва і викладачів ліцею з директоркою і професорсько-викладацьким складом Навчально-наукового інституту харчових технологій. Про ліцей, його можливості, особливості навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш новий партнер – харківський науковий ліцей «Обдарованість» 05 жовтня 2023

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

Онлайн-лекцію «Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa» для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» прочитала технолог-проєктант компанії «Total Kitchen» і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку 29 квітня 2020