Н У Х Т

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

06 квітня 2018

Великодній кошик для бійців від Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Уже традиційно третій рік поспіль на Великодні свята Смілянський коледж харчових технологій НУХТ взяв активну участь у міській волонтерській акції «Великодній кошик для бійців», яку започаткували і продовжують втілювати волонтери Смілянської самооборони Майдану «Січ».

До цієї акції ретельно готувалися, наповнювали «кошики» смаколиками: паски, крашанки, пиріжки, ковбаси, сало, консервація, печиво, цукерки, кава, чай. І про медикаменти потурбувалися, і листи вітальні не забули написати. У день передачі студенти снували коледжем ніби бджілки вуликом, прикрашали свої «кошики», а на перерві всі мали змогу побачити розмаїття святкової волонтерської передачі.

Від волонтерів і бійців велика подяка класним керівникам і студентам за небайдужість та тепло сердець, за підтримку та святковий настрій.

  1. ВЦР17 – класний керівник Павло Васюра
  2. ПСК15 - класний керівник Ліана Шимчук
  3. ОРГ/МД17 – класний керівник Вікторія Гаража
  4. МЕХ17 – класний керівник Володимир Присяжний 
  5. ОМР16 – класний керівник Анатолій Коваленко
  6. ОМР17 – класний керівник Жанна Чорна
  7. ПСК16 – класний керівник Олена Ніколаєнко
  8. ВХК15 – класний керівник Алла Волощук
  9. ВХК14 – класний керівник Олена Демченко
  10. ОРГ16 – класний керівник Ніна Білик
  11. МД16 – класний керівник Лариса Орленко
  12. МД15 – класний керівник Олександр Абрамов
  13. ОКС15 – класний керівник Ольга Подобна
  14. ВХК16 – класний керівник Валентина Заславна
  15. ВХК17 – класний керівник Ольга Дем'яненко
  16. КВП17 – класний керівник Ольга Федун
  17. ПСК14 – класний керівник Ірина Зайцева
  18. ОКС17 – класний керівник Ольга Стеблина
  19. ПСК17 – класний керівник Вікторія Сєразєєва
  20. ОМР15 – класний керівник Володимир Строгецький
  21. ВЦР15 – класний керівник Олена Олійник
  22. ВЦР16 – класний керівник Надія Глухова
  23. КВП15 – класний керівник Тетяна Зінченко

А на центральній площі міста студенти коледжу взяли участь в освяченні волонтерської допомоги, зібраної ними та школярами міста і району. До слова запрошувалися керівники міста та району, талановиті діти подарували пісні та вірші на військову тематику, зі словами християнських настанов і молитвами зверталися до присутніх отець Михайло та отець Богдан, а потім відбулося таїнство освячення великодньої волонтерської допомоги.

Освячені великодні подарунки того ж дня волонтери відправили в зону АТО.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка»

11 березня 2020 року студентка 4-го курсу спеціальності «Економіка» Віра Лавренюк за рекомендацією доцента кафедри економіки і права Оксани Відоменко побувала на ексклюзивній бізнес-екскурсії, організованій компаніями «UGEN» та «PwS». Потрапити на цей івент, який до речі тривав три години, можна було лише за попереднім відбором і запрошенням. Прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка» 12 березня 2020

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 вересня 2024 року фахівчиня Підготовчого відділення Маргарита Панасевич і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Людмила Мамченко в рамках реалізації плану профорієнтаційної діяльності провели презентацію нашого університету та його освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2024

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист екскурсійної практики студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Проходження практики є частиною виконання навчального плану. Протягом трьох тижнів здобувачі освіти у всіх доступних форматах досліджували як працюють сьогодні заклади індустрії гостинності столиці, де нада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників 26 вересня 2024