Н У Х Т

НУХТівці – серед експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

29 вересня 2023

НУХТівці – серед експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

26 вересня 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру експертів із акредитації освітніх програм викладачів та здобувачки освіти нашого університету.

Так, у числі експертів – Олена Бориченко (спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), Володимир Бойко, Володимир Бондар (обоє – спеціальність 144 «Теплоенергетика»), Олексій Пилипенко (спеціальність 142 «Енергетичне машинобудування»), Олег Кузьмін (спеціальності 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»), Вікторія Кійко (спеціальність 181 «Харчові технології»), а також здобувачка освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Софія Бойко (спеціальність 144 «Теплоенергетика»).

Вітаємо наших колег у команді експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти!

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
Підведені підсумки другого Всеукраїнського конкурсу есе «Якість освіти очима здобувача освіти»

Кафедра міжнародної економіки провела другий Всеукраїнський конкурс есе «Якість освіти очима здобувача освіти», який відбувався з 2 жовтня до 1 листопада 2024 року. На конкурс надійшли роботи з різних регіонів України: Києва, Одеси, Запоріжжя, Харкова, Вінниці, Дніпра, Жашкова (Черкаська область), Мелітополя (Запорізька область), Переяслава (Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки другого Всеукраїнського конкурсу есе «Якість освіти очима здобувача освіти» 11 листопада 2024

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти

27 березня відбулося планове відкрите лекційне заняття на тему «Товарознавча характеристика молока та молочних продуктів» з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» к.т.н., доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної для здобувачів другого курсу спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньо-професійної програми «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарознавство харчових продуктів опановують бакалаври-поліграфісти 29 березня 2024

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів

19 березня 2024 року відбулися онлайн-збори студентів випускного, четвертого курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвячені актуальним питанням вступу до магістратури. Зустріч ініціювала гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентка Вікторія Красінько за с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі віхи вступу до магістратури для біотехнологів 20 березня 2024

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва

24 березня 2018 року відбувся перший майстер-клас з кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи 15 студентів різних спеціальностей денної форми навчання бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва 26 березня 2018