Н У Х Т

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

29 червня 2021

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

З 23 по 26 червня у місті Чорноморськ (Одеська область) відбувся фінал Кубку України з пляжного футболу серед жіночих і чоловічих команд студентів закладів вищої освіти.

У запеклій боротьбі перемогу і Кубок України з пляжного футболу серед чоловічих команд студентів ЗВО вибороли наші студенти.

Перший ігровий день для нашої команди видався важким, тільки у овер-таймі здолали Житомирську політехніку з рахунком 4:3.

Другий ігровий день розпочали невдало, після першого тайму програючи 2:0 Одеській морській академії, але в другому таймі гравці не тільки зрівняли рахунок, а і вийшли вперед 5:2, а у заключному третьому таймі наших спортсменів було вже не зупинити, перемога 7:4!

У третій ігровий день, у фінальній грі наша команда протистояла команді Запорізької політехніки. Футболісти підійшли до цього матчу відповідально, й перемогли суперника з рахунком 8:5!

Кубок капітану збірної НУХТ, здобувачу освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Костянтину Єрмаку вручив президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Іван Крулько.

Почесною грамотою за розвиток та популяризацію студентського футболу був нагороджений тренер команди, старший викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк.

Всеукраїнська футбольна асоціація студентів і вболівальники щиро привітали НУХТ із перемогою. Крім того, Всеукраїнська футбольна асоціація студентів висловила подяку ректорові університету Олександру Шевченку та проректорові з соціально-побутових питань Миколі Копері за популяризацію футболу, участь у змаганнях і розвиток спорту серед молоді!

Вітаємо наших спортсменів із перемогою! Так тримати!

Опублікований: 29-06-2021
Читайте також:
Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету

23 листопада 2021 року відбулася масштабна наукова подія – Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету. З вітальним словом до учасників конференції від імені ректора університету Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету 26 листопада 2021

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях

Які інноваційні розробки цікаві великим компаніям, якими мають бути  пріоритети та фінансування наукової сфери? Міністерство освіти і науки запустило опитування для представників бізнесу, – повідомляє прес-служба відомства. До проєкту також долучилися Міністерство цифрової трансформації та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях 14 січня 2020

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Студент групи ЕЛ-3-3 Олексій Фесенко провів профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 11-го класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступ. №8 міста Шостки. Здобувач детально ознайомив учнів з освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 31 жовтня 2023

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня

5 червня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з традиційних вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «Подяка ректора» був вручений начальнику відділу документального забезпечення Світлані Саверській. Подяки ректора з цінними п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету відбулося 5 червня 05 червня 2018