Н У Х Т

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

29 june 2021

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

З 23 по 26 червня у місті Чорноморськ (Одеська область) відбувся фінал Кубку України з пляжного футболу серед жіночих і чоловічих команд студентів закладів вищої освіти.

У запеклій боротьбі перемогу і Кубок України з пляжного футболу серед чоловічих команд студентів ЗВО вибороли наші студенти.

Перший ігровий день для нашої команди видався важким, тільки у овер-таймі здолали Житомирську політехніку з рахунком 4:3.

Другий ігровий день розпочали невдало, після першого тайму програючи 2:0 Одеській морській академії, але в другому таймі гравці не тільки зрівняли рахунок, а і вийшли вперед 5:2, а у заключному третьому таймі наших спортсменів було вже не зупинити, перемога 7:4!

У третій ігровий день, у фінальній грі наша команда протистояла команді Запорізької політехніки. Футболісти підійшли до цього матчу відповідально, й перемогли суперника з рахунком 8:5!

Кубок капітану збірної НУХТ, здобувачу освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Костянтину Єрмаку вручив президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Іван Крулько.

Почесною грамотою за розвиток та популяризацію студентського футболу був нагороджений тренер команди, старший викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк.

Всеукраїнська футбольна асоціація студентів і вболівальники щиро привітали НУХТ із перемогою. Крім того, Всеукраїнська футбольна асоціація студентів висловила подяку ректорові університету Олександру Шевченку та проректорові з соціально-побутових питань Миколі Копері за популяризацію футболу, участь у змаганнях і розвиток спорту серед молоді!

Вітаємо наших спортсменів із перемогою! Так тримати!

Published on: 29-06-2021
Read also:
Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

19 березня 2024 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар аспіранта другого курсу Дмитра Михайличенка. На відміну від попередніх подібних заходів семінар проходив у змішаному форматі – переважна більшість співробітників кафедри були присутні очно, а для колег і всіх зацікавлених осіб, що не змогли прийти прово...

READ YOURSELF

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 22 march 2024

Європейський підхід для європейського майбутнього

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна та к.т.н., доцентка Анастасія Деренівська з 17 по 28 січня 2022 року за підтримки програми Європейського Союзу ERASMUS+ проходили навчання в Міжнародній зимовій школі «Соціальні виміри європейських студій», що працювала в межах імплементації проєкту...

READ YOURSELF

Європейський підхід для європейського майбутнього 03 february 2022

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії!

Досвід проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих здобувачів освіти, майбутніх фахівців і вчених, дозволяє вдосконалити та випробувати набуті навички. На жаль, через воєнний стан в Україні проведення всеукраїнських студентських олімпіад було призупинено. Нарешті, після дворічної перер...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії! 28 february 2024

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології

8 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося подвійне наукове свято – дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Біотехнології та біонженерія» успішно захистили аспірантки Лілія Ключка та Олеся Палійчук. Асистентка кафедри Лілія Ключка представила дисертацію «Регуляція антимікробної та ант...

READ YOURSELF

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології 12 october 2021