Н У Х Т

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

28 march 2025

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

Здобувачі освіти, які проходять підготовку за освітніми програмами «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю», взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Фестиваль реклами 2025», що проводився економічним факультетом Запорізького національного університету. Цей захід проходить щорічно з метою пошуку та популяризації творчих досягнень молоді у сфері рекламної діяльності.

Наші учасники продемонстрували високий рівень креативності у своїх роботах, які були відзначені конкурсним журі:

- Валентина Яценко, Максим Дробязко, Ольга Грищенко, Валерій Радченко – І місце за роботу «Practic: турбота, що рятує» у категорії «Соціальна реклама» (керівниця – Лариса Капінус);

- Вікторія Кій – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» у категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Микита Крутаков – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» в категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Олександра Кононенко – ІІІ місце за роботу «Реклама бренду» у категорії «Комерційна реклама» (керівниця – Ольга Лелека).

Сертифікати за участь у конкурсі отримали Віра Кучерина, Анастасія Карпенко, Віолета Марченко, Діана Олійник, Дмитро Остапенко,Олександра Агафонова, Денис Петров, Каміла Серебреннікова, Світлана Савчик.

Дякуємо оргкомітету Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025» за сприяння і утвердження принципів формування сучасних фахівців з маркетингу та реклами, за можливість розкривати творчий потенціал у молоді.

Вітаємо наших активних і креативних здобувачів освіти та їхніх керівниць з перемогою у цьому конкурсі. Бажаємо натхнення та нових професійних досягнень!

Published on: 28-03-2025
Read also:
Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

READ YOURSELF

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 july 2020

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

У серпні-вересні 2023 року відбувся другий сезон програми «Академія гостинності міста Києва», організований для підготовки волонтерів у сфері туризму. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва, Інна Вінніченко та Світлана Батиченко успішно опанували 10 модулів програми, де отримали знання щодо ролі волонтерства у розвит...

READ YOURSELF

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності 02 october 2023

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За пропозицією стейкхолдерів і рекомендаціями робочої групи розробників освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (спеціальності «Харчові технології») до вибіркової частини програми була введена нова освітня компонента – «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». Ви...

READ YOURSELF

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 july 2025

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

READ YOURSELF

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 december 2022