Н У Х Т

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

28 march 2025

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

Здобувачі освіти, які проходять підготовку за освітніми програмами «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю», взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Фестиваль реклами 2025», що проводився економічним факультетом Запорізького національного університету. Цей захід проходить щорічно з метою пошуку та популяризації творчих досягнень молоді у сфері рекламної діяльності.

Наші учасники продемонстрували високий рівень креативності у своїх роботах, які були відзначені конкурсним журі:

- Валентина Яценко, Максим Дробязко, Ольга Грищенко, Валерій Радченко – І місце за роботу «Practic: турбота, що рятує» у категорії «Соціальна реклама» (керівниця – Лариса Капінус);

- Вікторія Кій – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» у категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Микита Крутаков – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» в категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Олександра Кононенко – ІІІ місце за роботу «Реклама бренду» у категорії «Комерційна реклама» (керівниця – Ольга Лелека).

Сертифікати за участь у конкурсі отримали Віра Кучерина, Анастасія Карпенко, Віолета Марченко, Діана Олійник, Дмитро Остапенко,Олександра Агафонова, Денис Петров, Каміла Серебреннікова, Світлана Савчик.

Дякуємо оргкомітету Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025» за сприяння і утвердження принципів формування сучасних фахівців з маркетингу та реклами, за можливість розкривати творчий потенціал у молоді.

Вітаємо наших активних і креативних здобувачів освіти та їхніх керівниць з перемогою у цьому конкурсі. Бажаємо натхнення та нових професійних досягнень!

Published on: 28-03-2025
Read also:
Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані

Цього місяця світові лідери зібралися в Ташкенті (Узбекистан) на 11-му Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів, організованому Міжнародною фінансовою корпорацією IFC. Фокус форуму був зосереджений на зменшення втрат і відходів, збагачення харчових продуктів. Питання продовольчої безпеки в Центральній Азії обговорювали 180 учасників із 20 ...

READ YOURSELF

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані 27 may 2024

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття в...

READ YOURSELF

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр» 24 june 2019

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

READ YOURSELF

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 july 2019

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

READ YOURSELF

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 september 2024