Н У Х Т

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

28 march 2025

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

Здобувачі освіти, які проходять підготовку за освітніми програмами «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю», взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Фестиваль реклами 2025», що проводився економічним факультетом Запорізького національного університету. Цей захід проходить щорічно з метою пошуку та популяризації творчих досягнень молоді у сфері рекламної діяльності.

Наші учасники продемонстрували високий рівень креативності у своїх роботах, які були відзначені конкурсним журі:

- Валентина Яценко, Максим Дробязко, Ольга Грищенко, Валерій Радченко – І місце за роботу «Practic: турбота, що рятує» у категорії «Соціальна реклама» (керівниця – Лариса Капінус);

- Вікторія Кій – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» у категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Микита Крутаков – ІІ місце за роботу «Мерч спеціальності» в категорії «Реклама спеціальностей, освітніх програм (з метою профорієнтації)» (керівниця – Ольга Лелека);

- Олександра Кононенко – ІІІ місце за роботу «Реклама бренду» у категорії «Комерційна реклама» (керівниця – Ольга Лелека).

Сертифікати за участь у конкурсі отримали Віра Кучерина, Анастасія Карпенко, Віолета Марченко, Діана Олійник, Дмитро Остапенко,Олександра Агафонова, Денис Петров, Каміла Серебреннікова, Світлана Савчик.

Дякуємо оргкомітету Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025» за сприяння і утвердження принципів формування сучасних фахівців з маркетингу та реклами, за можливість розкривати творчий потенціал у молоді.

Вітаємо наших активних і креативних здобувачів освіти та їхніх керівниць з перемогою у цьому конкурсі. Бажаємо натхнення та нових професійних досягнень!

Published on: 28-03-2025
Read also:
Тримаємося, рухаємося вперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

24 листопада в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з нагадування, що сьогодні рівно дев’ять місяців, як почалася повномасштабна загарбницька війна. Він зазначив, що увесь цей час наш колектив віддано працював і зробив великий обсяг роботи – успішно завершив навчальний р...

READ YOURSELF

Тримаємося, рухаємося вперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 24 november 2022

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

6 листопада 2024 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся майстер-клас «Особливості технології м’ясних виробів з м’яса равликів», організований за ініціативи завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та гарантки міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки ...

READ YOURSELF

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 november 2024

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

READ YOURSELF

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 may 2019

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів

Магістранти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Анатолій Кравченко і Тетяна Потієнко – переможці Міжнародного студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 2025. У першому турі конкурсу брали участь 85 стартап-проєкт...

READ YOURSELF

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів 04 april 2025