Н У Х Т

НУХТ – учасник Програми професійного розвитку академічних менеджерів

04 квітня 2025

НУХТ – учасник Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Наш університет відібраний для участі у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів, що реалізується Британською Радою в Україні у рамках спільного проєкту Міністерства освіти і науки України і Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів». Програма ініційована МОН і спрямована на зміцнення інституційної спроможності закладів вищої освіти шляхом розвитку компетентності академічних менеджерів з питань трансформацій у вищій освіті, належного врядування, стратегічного та фінансового менеджменту, управління персоналом, інтернаціоналізації та інституційних змін.

З 17 лютого по 13 березня 2025 року було розглянуто 187 заявок від закладів вищої освіти України для участі у Програмі. За результатами оцінювання відібрано 93 заявки, які набрали необхідну кількість балів (мінімальний прохідний бал – 65, максимальний – 100). Навчання у рамках Програми відбудеться у Києві, Львові та Дніпрі.

НУХТ братиме участь у двох циклах Програми:
І цикл (початок навчання – квітень 2025 року), лідерка команди – Олена Подобій.
ІІ цикл (початок навчання – жовтень 2025 року), лідерка команди — Лариса Арсеньєва.

Участь нашого вишу у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів є значущим кроком на шляху до вдосконалення управлінських практик і підвищення якості освітнього процесу.

Команди університету складаються з досвідчених фахівців, кожний із яких вносить унікальний вклад у розвиток нашого закладу освіти.

Зокрема у команді І циклу – директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, проректор з соціально-побутових питань Микола Копера, проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, в.о. завідувача кафедри процесів та апаратів харчових виробництв, відповідальна секретарка Приймальної комісії університету, доцентка Юлія Запорожець, завідувач кафедри біотехнології і мікробіології, професор Віктор Стабніков, в.о. завідувача кафедри економіки і права, доцентка Юлія Левченко, заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Ярослав Смітюх і заступниця завідувача кафедри екології та екоменеджменту, доцентка Оксана Салавор. Ця різноманітна команда прагне впроваджувати інноваційні стратегії управління, що сприятимуть розвитку НУХТ як провідного навчального закладу, орієнтованого на європейські стандарти освіти та науки.

Наш колектив продовжує працювати над підвищенням якості освіти та розвитком управлінських компетенцій, успішним упровадженням інновацій та досягненням стратегічних цілей університету!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 квітня 2020

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

Відкрита лекція з молекулярної біотехнології

Нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» для здобувачів освітнього рівня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На лекції були присутні деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з молекулярної біотехнології 20 травня 2022