Н У Х Т

НУХТ – у ТОПі!

04 липня 2025

НУХТ – у ТОПі!

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» презентував дев’ятнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна-2025», в якому наш університет посів 30 позицію.

Укладачі враховували сучасні тенденції трансформації вищої освіти, яка перебуває у стані глибоких змін, зумовлених як структурними реформами, так і масштабними втратами, спричиненими повномасштабною військовою агресією проти України. Зокрема при формуванні рейтингу «Топ-200 Україна 2025» було посилено увагу до показників, які відображають вплив штучного інтелекту на дослідницьку діяльність, інноваційну активність і соціальний вплив університетів.

Оцінювання діяльності українських університетів у 2025 році здійснювалося на основі використання набору показників – QS World University Rankings (академічна діяльність), Scopus (науково-видавнича діяльність), SCImago Institutions Rankings (дослідницька діяльність, інноваційність і суспільний вплив, здатність створювати патенти, брати участь у трансфері технологій та взаємодіяти зі суспільством через цифрову присутність і відкриту науку), THE University Impact Rankings (вплив університетів на суспільство у чотирьох широких сферах: дослідження, інформаційно-просвітницька робота, управління та навчання), Times Higher Education World University Rankings (академічна діяльність), QS World University Rankings Sustainability (досягнення ЗВО в розрізі 17 Цілей Сталого Розвитку ООН), ефективність участі ЗВО України в конкурсах наукових проєктів (міжнародних і вітчизняних), рейтинг акредитаційних експертиз НАЗЯВО 2019-2024, кількість отриманих патентів вченими університету, середнє зважене значення для рейтингів ЗВО за кількістю поданих заяв вступниками та середнім конкурсним балом.

30-й із 200 – такий наш результат у цьому році. Вітаємо спільноту НУХТ і працюємо далі на його покращення!

Опублікований: 04-07-2025
Читайте також:
Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 вересня 2020

Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся науковий фаховий семінар, на якому розглянули дисертаційну роботу випускника освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Ярослава Онищенка на здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії». Здобувач представив дисертаційну роботу «Підвищення енергоефект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації 26 вересня 2023

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища

Функціонування ресторанного бізнесу слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» опановують в умовах реального бізнес-середовища. Друге заняття відбулося в одних із найкращих закладів ресторанного господарства м. Києва – кафе «Стумарі» та чесько-німецькому пабі «Zivot A Pivo», куди слухачі програми завітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища 29 жовтня 2021

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту. Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 лютого 2021