Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

28 березня 2019

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність».

У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, провідних підприємств галузі і науково-дослідних установ.

Студенти-магістранти дізналися про: інноваційні впровадження технологій дитячих молочних продуктів для розширення їх асортиментного ряду на вітчизняному ринку; новітні правила маркування молочної продукції, що передбачають розмір обов’язкової інформації, який має бути не менше 1,2 мм; розмежування поняття «мінімальний термін придатності» та «вжити до»; закріплення визначення терміну «натуральний» (визначені критерії, яким має відповідати натуральний молочний продукт, для того, щоб виробники не зловживали цим поняттям для збільшення продажів).

Також, була можливість поспілкуватися з представниками молокопереробних підприємств та налагодити ділові зв’язки щодо подальшого працевлаштування.

Магістранти були у захваті від даної події, та отриману фахову інформацію будуть враховувати при написанні магістерських робіт.

 

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:
Форум кондитерів 2024

Технології кондитерських виробів, властивості та якість сировини для них, інновації у пакуванні харчових продуктів та низка інших питань обговорювалися на конференції «Кондитерський бізнес-2024». На форумі були представлені провідні компанії-виробники кондитерських та хлібобулочних виробів, Спілка «Борошномели України», науковці провідних універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Форум кондитерів 2024 06 вересня 2024

Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі

14 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров відвідали віртуальний ярмарок університетів Німеччини «Research in Germany». Захід був організований за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі 18 жовтня 2021

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин – серйозне випробування для багатьох, але для освітян це – час для самовдосконалення і саморозвитку. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування не тільки дистанційно працюють зі студентами, але й беруть участь у вебінарах, проходять онлайн-курси, що пропонуються відомими американськими та британськими університетами, користую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2020