Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

28 березня 2019

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність».

У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, провідних підприємств галузі і науково-дослідних установ.

Студенти-магістранти дізналися про: інноваційні впровадження технологій дитячих молочних продуктів для розширення їх асортиментного ряду на вітчизняному ринку; новітні правила маркування молочної продукції, що передбачають розмір обов’язкової інформації, який має бути не менше 1,2 мм; розмежування поняття «мінімальний термін придатності» та «вжити до»; закріплення визначення терміну «натуральний» (визначені критерії, яким має відповідати натуральний молочний продукт, для того, щоб виробники не зловживали цим поняттям для збільшення продажів).

Також, була можливість поспілкуватися з представниками молокопереробних підприємств та налагодити ділові зв’язки щодо подальшого працевлаштування.

Магістранти були у захваті від даної події, та отриману фахову інформацію будуть враховувати при написанні магістерських робіт.

 

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:
У тренді – інженерні спеціальності!

20 березня 2024 р. доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук ознайомив учнів 10-го та 11-го класу Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого Ізяславської міської ради з нашим університетом, Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С. Гулого та освітньою програмою «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді – інженерні спеціальності! 21 березня 2024

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися 25 серпня 2020

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

У відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч працівників закладу з представником ДСНС України в Сумській області. Члени колективу коледжу прослухали лекцію «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Головний інспектор Сумського районного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи 07 вересня 2022

Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів

Першого травня студенти-міжнародники разом із викладачами кафедри міжнародної економіки відвідали поранених військових, що лікуються у Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова. Морально це було... важко, саме важко, особливо спочатку. Травми були в основному осколкові. Як їм сказали пізніше, воєнних з такими пораненн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів 03 травня 2023