Н У Х Т

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

05 жовтня 2023

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

4 жовтня на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування відбулася легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади серед студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва.

У змаганнях брали участь команди НУХТ, Національної академії СБУ, МАУП і НУБіП.

Юнаки змагалися на дистанції 4*400 м, дівчата – 4*200 м. Честь нашого університету захищали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій – Анна Дитиненко, Елеонора Суперека, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого – Ельдар Сіянко, Артем Щур, Віталій Ткачьов, Навчально-наукового інституту економіки і управління – Юрій Щериця та факультету автоматизації і комп’ютерних систем – Софія Чикмез, Олександра Сірик.

Зауважимо, що наші дівчата та хлопці змагалися з професійними спортсменами й продемонстрували чудовий результат, здобувши бронзові нагороди.

Вітаємо наших студентів і викладачів кафедри фізичного виховання Вадима Степанюка та Дмитра Кульгука, які готували їх до змагань!

Наші студенти – найкращі! Пишаємося!

Опублікований: 05-10-2023
Читайте також:
Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни

У нинішніх умовах опанування навчального матеріалу є справжнім викликом для кожного зі здобувачів. Карантин змінив підхід до навчання, довелося пристосовуватися до всього в режимі онлайн та шукати в усьому тільки позитивні сторони. У магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології не виникло з цим ніяких проблем, адже на допомогу завжди готові п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни 11 червня 2020

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Створено правові передумови для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році

16 березня 2022 року Уряд ухвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти, в умовах воєнного стану». Її метою є створення правових передумов для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році, зважаючи на неможливі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створено правові передумови для видавання документів про вищу освіту випускникам закладів вищої освіти у 2022 році 18 березня 2022

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Основні аспекти управління якістю харчової продукції у роздрібній мережі» для магістрантів і бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Присутні познайомилися з керівником департаменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 05 квітня 2024