Н У Х Т

НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський олійноекстракційний завод»

18 грудня 2019

НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський олійноекстракційний завод»

Університет уже традиційно взяв участь у Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський олійноекстракційний завод». Цього року він відбувся вже вдесяте. НУХТ на заході представляв доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Володимир Бахмач.

ПрАТ «Пологівський олійноекстракційний завод» займає провідне місце серед олієдобуваючих підприємств Запорізької області. Продукція підприємства була двічі відзначена найпрестижнішою премією Европи – «Евромаркет», а також воно неодноразово ставало переможцем Національного рейтингу «Краща торгова марка».

Наразі підприємство займається оновленням технологічного обладнання та активно працює над забезпеченням високої якості готової продукції. Для цього потрібні також кваліфіковані кадри, які можна отримати серед випускників нашого університету.

У Дні відкритих дверей взяли участь керівництво підприємства, школярі регіону та представники ЗВО зі всієї України.

Для школярів провели екскурсії підприємством і відповіли на питання, що цікавлять молодь. А Володимир Бахмач ознайомив їх із умовами прийому та особливостями навчання в НУХТ. Учні отримали інформацію про університет та висловили зацікавленість, щодо навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Тож, чекаємо школярів серед наших майбутніх вступників і маємо надію зустрітися з ними уже, як з нашими студентами.

Опублікований: 18-12-2019
Читайте також:
Здобувачі-першокурсники знайомляться з Науково-технічною бібліотекою

Традиційно, щороку для першокурсників університету проводяться вересневі зустрічі з фахівцями Науково-технічної бібліотеки. З метою підвищення рівня інформаційної культури для здобувачів-першокурсників проводяться заняття, на яких вони ознайомлюються з бібліотечно-інформаційними послугами та сервісами, вебсайтом бібліотеки, вчаться користуватись Е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-першокурсники знайомляться з Науково-технічною бібліотекою 12 вересня 2023

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 07 вересня 2021

Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» за ініціативи доцента кафедри біотехнології і мікробіології Юрія Карлаша та за підтримки корпорації «Артеріум» започаткована серія тренінгів для магістрантів І-го року навчання. Перший тренінг був присвячений розгляду основних завдань і нюансів функціонування системи фармаконагляду. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд 23 квітня 2021

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

15 квітня 2021 року у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» працювала підсекція «Організація готельного та туристичного обслуговування». До заходу долучилися близько 60 учасників, були заслухані 10 доповідей. Роботу секції ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 17 квітня 2021