Н У Х Т

Новий рівень стратегічного партнерства

17 березня 2025

Новий рівень стратегічного партнерства

Нещодавно у нашого університету з’явився ще один партнер – Київський професійний коледж сфери послуг. Днями у рамках робочої зустрічі викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з адміністрацією коледжу відбулося підписання Договору про співробітництво та погоджено план проведення профорієнтаційних заходів на 2024-2025 навчальний рік, що відкриває нові можливості для майбутніх студентів. Партнерство передбачає серію заходів, спрямованих на ознайомлення студентів із сучасними освітніми можливостями, практичними аспектами професійної діяльності та перспективами кар’єрного розвитку. Завдяки таким ініціативам майбутні вступники матимуть змогу усвідомлено обрати свою професію та краще підготуватися до вступу у заклад вищої освіти.

Після офіційної зустрічі відбулася профорієнтаційна лекція для випускних груп третього курсу «Кухар; офіціант» та «Кухар; продавець продовольчих товарів». Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професорка Олександра Нєміріч та асистентка Марія Омельченко детально розповіли про освітні програми, можливості навчання в НУХТ, а також умови вступу у 2025 році. Особливу увагу приділили перспективам працевлаштування та професійного розвитку випускників.

Ця співпраця є стратегічним кроком у розширенні можливостей для студентів коледжу. Вона дає їм змогу не лише глибше зануритися у професійне середовище, а й сформувати чітке бачення власної кар’єрної траєкторії. Завдяки таким ініціативам майбутні вступники отримають конкурентні переваги та зможуть свідомо обрати свій професійний шлях.

Олександра Нєміріч, Олег Кузьмін і Марія Омельченко висловлюють щиру подяку директору коледжу Миколі Моторному,  заступниці директора з навчально-виробничої роботи Ользі Павловській та начальнику штабу цивільної оборони Петру Семеновичу за підтримку співпраці!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Остання нагода для вступників до магістратури

23 липня завершується прийом заяв для допуску до участі у конкурсному відборі на денну та заочну форми навчання вступників освітнього ступеню «магістр». Тим часом в нашому університеті тривають вступні випробування до магістратури. Сьогодні додаткове фахове вступне випробування пишуть претенденти на вступ до магістратури за всіма спеціальностями Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання нагода для вступників до магістратури 23 липня 2019

Обговорення гострих екологічний проблем у колі однодумців

1 квітня на кафедрі екології та екоменеджменту відбулося чергове засідання методичного семінару, під час якого викладачі обговорювали вкрай серйозні питання національного екологічного права та його відповідність вимогам ЄС. Виражені проблемні моменти у національному природоохоронному законодавстві проаналізував завідувач кафедри, професор Ігор Яким...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення гострих екологічний проблем у колі однодумців 04 квітня 2025

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела зі студентами четвертих курсів університету виховний захід, присвячений різдвяним традиціям Німеччини. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 грудня 2023

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет

Колектив відділення туризму і готельно-ресторанної справи відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» розпочав навчальний рік у змішаному форматі. На першому засіданні циклової випускової комісії туризму і готельно-ресторанної справи обговорили виклики, які постають перед педагогічними працівниками в умовах воєнного час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання якості викладання на належному рівні – наш головний пріоритет 09 вересня 2022