Н У Х Т

У гостях у хімтехнологів і біотехнологів – компанія МДМ

19 вересня 2024

У гостях у хімтехнологів і біотехнологів – компанія МДМ

Лише влітку університет уклав договір про співпрацю з потужною компанією, лідером із виробництва дезінфікуючих засобів та антисептиків, а 17 вересня за участю представників провідного українського підприємства МДМ уже відбулася перша гостьова лекція «Manorm. Історія успіху» для магістрантів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Також до воркшопу долучилися гарантки програм, доцентки, к.т.н. Олена Подобій і Вікторія Красінько, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, к.т.н. Олеся Романова і доцентка кафедри біотехнології та мікробіології, к.б.н. Оксана Скроцька.

Компанія МДМ (Modern Disinfection Manufacturer) – виробник і постачальник дезінфікуючих та антисептичних засобів, професіональних і побутових миючих засобів, ниток для догляду зубів. Є власником таких відомих торгових марок, як ТМ Manorm, ТМ Dast, ТМ MDM та ТМ Чистолайн. Виробництво МДМ має надсучасну лабораторію та модернізовані цехи, які забезпечують якість виробництва на рівні світових стандартів.

Про історію підприємства, його розвиток і майбутні перспективи компанії розповів генеральний директор холдингу Павло Педіна. Основні нюанси виробництва дезінфекційних і мийних засобів, принципи роботи обладнання і технологічні параметри розкрив директор виробництва, наш випускник Андрій Депутат. Секретами розроблення рецептур і підбору сировинних матеріалів та основами контролю якості сировини і вироблених продуктів поділилася хімік виробництва Альона Авраменко. Також зі слухачами поспілкувалася директорка власного роздрібу компанії Олена Орлова, яка детально розповіла про продукцію компанії МДМ, власні торгові марки, мережі продажу і нещодавно відкритий перший роздрібний магазин.

Учасники зустрічі мали плідну професійну дискусію з фахівцями, активно ставили запитання й залюбки протестували деяку продукцію компанії. Також студентів запросили на екскурсію до виробництва і проходження практики.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні компанії МДМ за цікаву зустріч. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017

У нас новий чемпіон України!

5-9 вересня 2022 р. у Львові на стадіоні «Динамо» проходив чемпіонат України серед юніорів зі стрільби з лука (IV ранг). Переможцем змагання став здобувач освіти за освітньо-професійною програмою  «Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ігор Табака (група ЕР-4). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нас новий чемпіон України! 19 вересня 2022

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників

25 листопада 2022 року в університеті відбулася ІІ міжнародна міжгалузева науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан і перспективи», яка зібрала науковців-харчовиків, медиків, економістів, виробників. Відкрив роботу наукового зібрання ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав учасників і гостей заходу т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування від дитинства до довголіття – фокус уваги науковців, медиків і виробничників 25 листопада 2022