Н У Х Т

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

24 квітня 2024

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асистентка Анастасія Різник) і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (авторка – доцентка Віра Зуйко).

У навчальному посібнику розглянуто концепції здорового харчування, нутрієнтний склад і поживна цінність основних харчових продуктів, сучасні рекомендації щодо харчування окремих груп населення, харчові продукти функціонального призначення, фізіологічно функціональні інгредієнти харчових продуктів, наукові принципи складання і характеристика харчових раціонів оздоровчого призначення, геродієтичного харчування, основних лікувальних дієт.

Навчальний посібник призначений для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», а також може бути корисним для здобувачів інших спеціальностей, зокрема під час виконання науково-дослідної роботи здобувачами другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «Доктор філософії» (PhD).

Лабораторний практикум сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців, здатних запроваджувати на науково-обґрунтованих підставах нові технології та види сучасної ресторанної продукції, визначати шляхи позиціонування цієї продукції на ринку ресторанного господарства, проводити відповідні розрахунки та оформляти результати інноваційних впроваджень.

Вітаємо колектив науково-педагогічних працівників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка з новим вагомим здобутком!

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:
На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали навчальні заклади м. Києва та Київської області. Завідувач кафедри Галина Чередніченко спілкувалася з учнями 10-х класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка, старший викладач Наталія Божок відвідала школу з поглибленим вивченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 28 лютого 2019

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу»

Одна з ключових навичок, що допомагає бути ефективним у реаліях сучасного бізнесу ‒ це емоційний інтелект. 14 лютого 2023 року на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» Олени Драган для здобувачів і аспірантів Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся тренінг «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу» 16 лютого 2023

Бібліотека – завжди поруч!

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету нагадує, що для університетської спільноти протягом 2025 року відкрито доступ до низки провідних онлайн-платформ, які можуть бути корисними як для освітніх, так і для наукових цілей. Наразі маємо доступ до: • Довідника спеціаліста з охорони праці – ресурсу для пошуку нормативної документації, пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека – завжди поруч! 10 липня 2025

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 січня 2025