Н У Х Т

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

24 квітня 2024

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асистентка Анастасія Різник) і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (авторка – доцентка Віра Зуйко).

У навчальному посібнику розглянуто концепції здорового харчування, нутрієнтний склад і поживна цінність основних харчових продуктів, сучасні рекомендації щодо харчування окремих груп населення, харчові продукти функціонального призначення, фізіологічно функціональні інгредієнти харчових продуктів, наукові принципи складання і характеристика харчових раціонів оздоровчого призначення, геродієтичного харчування, основних лікувальних дієт.

Навчальний посібник призначений для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», а також може бути корисним для здобувачів інших спеціальностей, зокрема під час виконання науково-дослідної роботи здобувачами другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «Доктор філософії» (PhD).

Лабораторний практикум сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців, здатних запроваджувати на науково-обґрунтованих підставах нові технології та види сучасної ресторанної продукції, визначати шляхи позиціонування цієї продукції на ринку ресторанного господарства, проводити відповідні розрахунки та оформляти результати інноваційних впроваджень.

Вітаємо колектив науково-педагогічних працівників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка з новим вагомим здобутком!

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:
Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти

20 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко відбулася змістовна і результативна зустріч з Ігорем Горденчуком – магістром інноваційно-інвестиційної діяльності, засновником бренду «33 ореха.com.ua», співзасновником онлайн-школи творчої професії майбутнього «ArtScriber», комерційним директором «ЛеОрганік» (видобуток и пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти 21 березня 2019

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6. На занятті були присутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи 06 квітня 2018

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020