Н У Х Т

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

24 april 2024

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асистентка Анастасія Різник) і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (авторка – доцентка Віра Зуйко).

У навчальному посібнику розглянуто концепції здорового харчування, нутрієнтний склад і поживна цінність основних харчових продуктів, сучасні рекомендації щодо харчування окремих груп населення, харчові продукти функціонального призначення, фізіологічно функціональні інгредієнти харчових продуктів, наукові принципи складання і характеристика харчових раціонів оздоровчого призначення, геродієтичного харчування, основних лікувальних дієт.

Навчальний посібник призначений для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», а також може бути корисним для здобувачів інших спеціальностей, зокрема під час виконання науково-дослідної роботи здобувачами другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «Доктор філософії» (PhD).

Лабораторний практикум сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців, здатних запроваджувати на науково-обґрунтованих підставах нові технології та види сучасної ресторанної продукції, визначати шляхи позиціонування цієї продукції на ринку ресторанного господарства, проводити відповідні розрахунки та оформляти результати інноваційних впроваджень.

Вітаємо колектив науково-педагогічних працівників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка з новим вагомим здобутком!

Published on: 24-04-2024
Read also:
НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

           8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою.            Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала...

READ YOURSELF

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка 18 march 2022

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця

2 лютого 2022 р. кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організувала відкриту англомовну лекцію за напрямом оздоровчого харчування від індійських колег із Теланганського державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана. Лекцію «Новітні систем...

READ YOURSELF

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця 02 february 2022

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запекл...

READ YOURSELF

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 24 april 2019

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

Як бути інноваційним, якщо ти не Стів Джобс? Як креативна кампанія в соціальних мережах і гейміфікація допомогли відомому бренду оперативно закрити вакансії Z-кандидатами? WFM і віртуальні помічники – що нового в арсеналі ейчарів у Центральній та Східній Європі? Як побудувати start-up культуру в організації online? Це лише невелика частина кейсів ...

READ YOURSELF

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції 18 october 2019