Н У Х Т

Новий етап співпраці кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами

08 липня 2022

Новий етап співпраці кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами

6 липня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася зустріч стейкхолдера, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового з директором інституту Олегом Шереметом, заступниками директора Олександром Тимченком і Оленою Овдій, завідувачем кафедри Володимиром Осмятченком і викладачами кафедри.

У рамках укладеного меморандуму про майбутню співпрацю планується новий пілотний проєкт щодо ознайомлення здобувачів із можливостями програми, проходження навчання викладачів щодо роботи з програмою, зокрема освоєння її базових конфігурацій, а також надання кафедрі обліку і аудиту програмного продукту від ТОВ «Дебет Плюс» на 20 ліцензійних місць.

Колективу кафедри були презентовані навчально-методичні комплекси по роботі з програмним забезпеченням від ТОВ «Дебет Плюс», а також настінний годинник, як символ відліку часу нового етапу подальшої партнерської співпраці.

Найближчим часом планується розгортання програмного комплексу «Дебет Плюс V 12» у хмарі, а також підвищення кваліфікації викладачів для ознайомлення з можливостями програми. Кафедра обліку і аудиту щиро вдячна усім учасникам за активність! 

Опублікований: 08-07-2022
Читайте також:
Фахівці Управління поліції м. Києва прочитали лекцію для студентів і викладачів

Ось і настав перший день довгоочікуваного літа. Кожного вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого, хоча й іноді трапляються небезпечні для життя ситуації, а особливо з учасниками дорожнього руху. У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи кафедри безпеки життєдіяльності до нашого університету завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Управління поліції м. Києва прочитали лекцію для студентів і викладачів 01 червня 2018

Ще один крок до свідомої комунікації

Кафедра маркетингу регулярно проводить цікаві та практичні гостьові лекції, запрошуючи не лише своїх студентів, а й майбутніх вступників, адже теми, що обговорюються, є важливими та корисними для всіх. Цього разу 20 лютого здобувачі та школярі старших класів зі шкіл різних куточків України відвідали захопливу та надзвичайно актуальну лекцію з меді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один крок до свідомої комунікації 24 лютого 2025

Перші захисти-2022 бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми скороченого терміну навчання. Здобувачі другого курсу зі скорочени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші захисти-2022 бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 червня 2022

Як крафтовики представили Україну на світовій гастрономічній арені

Власниця господарства «Бринзарня» та лідерка спільноти «Slow food Bessarabia» Лариса Титикало прочитала гостьову лекцію для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності «Туризм і рекреація». На прикладі кейсу участі крафтових виробників України у фермерському ярмарку у Турині було розкрито завдання та цілі спільноти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як крафтовики представили Україну на світовій гастрономічній арені 15 жовтня 2024