Н У Х Т

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 травня 2024

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва.

Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри після закінчення навчання за освітніми програмами нашого університету.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Учні слухали та задавали запитання про структурні підрозділи НУХТ, спеціальності, організацію студентського дозвілля. Обговорили переваги навчання на різних факультетах в нашому університеті, подальше працевлаштування та можливості поєднання роботи і навчання. Викладачі надали докладну інформацію про нюанси вступу у 2024 році та роз’яснили, при вступі на які спеціальності надається особлива підтримка держави.

Наприкінці зустрічі Ірина Корецька і Володимир Польовик запросили старшокласників відвідати 18 травня День вступника НУХТ і самим переконатися у перевагах навчання в НУХТ.

Викладачі вдячні директорці школи Наталії Кузьменко за співпрацю у проведенні профорієнтаційної роботи зі школярами.

Опублікований: 15-05-2024
Читайте також:
Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025»

Завершилася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент Академічних Проєктів та Ефективна Комунікація-2025», що успішно працювала в університеті 15-17 січня 2025 року. Захід відбувся за підтримки проєктів ProEU та EcoEurope програми Європейського Союзу Еразмус+, що реалізуються в нашому університеті, і був націлений на розвиток практичних навичо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025» 20 січня 2025

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі

Протягом січня-лютого 2025 року кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» було організовано для першокурсників освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі 21 лютого 2025

Практичний підхід до теорії менеджменту

Бакалаври-першокурсники освітньої програми «Менеджмент» взяли участь у майстер-класі від сертифікованого консультанта Adizes Institute (США), міжнародного консультанта з трансформації бізнесу Бориса Шевельова. Тема майстер-класу «Чи оптимальна структура вашої компанії?» актуальна та пізнавальна для здобувачів, які розпочали опановувати обрану спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний підхід до теорії менеджменту 19 березня 2024

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів

Настав довгоочікуваний день для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за освітньо-професійними програмами «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» і викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – розпочалися цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт. Позаду залишилися години кропіткої праці, пошуку необхідної літератури й ан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів 16 лютого 2024