Н У Х Т

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 травня 2024

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва.

Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри після закінчення навчання за освітніми програмами нашого університету.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Учні слухали та задавали запитання про структурні підрозділи НУХТ, спеціальності, організацію студентського дозвілля. Обговорили переваги навчання на різних факультетах в нашому університеті, подальше працевлаштування та можливості поєднання роботи і навчання. Викладачі надали докладну інформацію про нюанси вступу у 2024 році та роз’яснили, при вступі на які спеціальності надається особлива підтримка держави.

Наприкінці зустрічі Ірина Корецька і Володимир Польовик запросили старшокласників відвідати 18 травня День вступника НУХТ і самим переконатися у перевагах навчання в НУХТ.

Викладачі вдячні директорці школи Наталії Кузьменко за співпрацю у проведенні профорієнтаційної роботи зі школярами.

Опублікований: 15-05-2024
Читайте також:
Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології стартували онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія з атестації здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищається «золота десятка» магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2023

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання

Наближається кінець навчального року. Випускники закладів загальної середньої освіти зараз стоять перед серйозним вибором – де продовжувати навчання, яку спеціальність обрати. І наші викладачі допомагають їм визначитися. Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування активно долучається до професійної орієнтації молоді. Це й інформування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання 24 травня 2024

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики

23 та 24 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики. Олімпіада проводилася дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. За два дні в олімпіаді взяли участь 49 майбутніх вступників. Для визначення рівня підготовки школярам були запропоновані 10 завдань: три – тестові, які оцінювались по 5 балів, чотири...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики 26 травня 2020

Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018