Н У Х Т

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

02 липня 2018

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

2 липня 2018 року почалася реєстрація електронних кабінетів вступників – вона буде відкрита до 18-ї години 25 липня.

З 12 липня через кабінети можна буде подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня.

Цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів.

Для реєстрації потрібно зайти на сторінку https://ez.osvitavsim.org.ua/ та вказати таку інформацію:

- адреса електронної пошти – вона буде логіном для входу в кабінет (важливо: використовуйте пошту, до якої маєте доступ та яка не заборонена на території України!)
- пароль та підтвердження паролю – не менше 6 символів (обов’язково запам’ятайте пароль)
- дані сертифікату ЗНО: номер (7 цифр), пін-код (4 цифри) та рік отримання
- дані атестата про повну загальну середню освіту: серія (2 літери), номер (8 цифр), середній бал.

Докладна інструкція з реєстрації кабінету доступна за цим посиланням, а також можна переглянути відео-інструкцію https://youtu.be/L1Rjqx8TjPI  

На сторінці реєстрації наголошується, що всі електронні кабінети, створені в 2016-2017 роках, видалені. Тож якщо вступник раніше вже реєстрував кабінет, але цього року планує вступати знову, то йому потрібно заново пройти процедуру реєстрації.

Так само з системи були видалені всі тестові кабінети, які створювалися 25 і 26 червня цього року. 

Крім того, варто відзначити, що цього року вступник має самостійно розраховувати середній бал атестата. Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. Для допомоги на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ доступний калькулятор для розрахунку бала. Він автоматично обчислює бал – вступникові лише потрібно внести до нього всі оцінки з додатку до атестата: інваріантна частина, варіативна частина, державна підсумкова атестація. Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)», у загальну кількість не враховуються.

Якщо в додатку до атестата зазначений середній бал, то обов’язково потрібно перевірити, чи за правильною методикою він обчислений, тобто чи всі оцінки враховані.  Якщо за неправильною, то вступнику потрібно самостійно порахувати бал за правильною методикою і зазначити його під час реєстрації. Середній бал можна вказувати як через крапку, так і через кому.

Середній бал, введений в особистому електронному кабінеті з помилкою, вступник може виправити самостійно до подання першої заяви. Перевірятимуть правильність обчислення бала приймальні комісії вишів.

Нагадуємо, що з 25 червня для вступників працюють гарячі телефонні лінії та приймальня громадян – номери та адреси розміщені за цим посиланням.

У разі виникнення проблем з реєстрацією електронних кабінетів, вступники можуть звернутися на пошту ez@inforesurs.gov.ua, надіславши повідомлення за формою:

- ПІБ (повністю)
- дата народження
- номер і рік сертифікату
- номер атестату
- стислий опис проблеми
- контактний телефон

У нашому університеті з 2 липня розпочали роботу відбіркові комісії, працює юрист і консультативний центр, де можна отримати допомогу з реєстрації електронного кабінету вступника. Ласкаво просимо! 

Опублікований: 02-07-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017

Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір». Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великий пекарський турнір у Смілі 27 квітня 2018

НУХТ – традиційно у ТОП-10 найкращих столичних закладів вищої освіти

Порталом Освіта.ua складений щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти, згідно з яким наш університет посів 33 місце з-поміж 242 закладів вищої освіти України. Як і минулого року, для складання рейтингу були використані відомі рейтинги університетів країни – «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Бал ЗНО на контракт», кожний із яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – традиційно у ТОП-10 найкращих столичних закладів вищої освіти 08 липня 2021

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021