Н У Х Т

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

02 липня 2018

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

2 липня 2018 року почалася реєстрація електронних кабінетів вступників – вона буде відкрита до 18-ї години 25 липня.

З 12 липня через кабінети можна буде подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня.

Цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів.

Для реєстрації потрібно зайти на сторінку https://ez.osvitavsim.org.ua/ та вказати таку інформацію:

- адреса електронної пошти – вона буде логіном для входу в кабінет (важливо: використовуйте пошту, до якої маєте доступ та яка не заборонена на території України!)
- пароль та підтвердження паролю – не менше 6 символів (обов’язково запам’ятайте пароль)
- дані сертифікату ЗНО: номер (7 цифр), пін-код (4 цифри) та рік отримання
- дані атестата про повну загальну середню освіту: серія (2 літери), номер (8 цифр), середній бал.

Докладна інструкція з реєстрації кабінету доступна за цим посиланням, а також можна переглянути відео-інструкцію https://youtu.be/L1Rjqx8TjPI  

На сторінці реєстрації наголошується, що всі електронні кабінети, створені в 2016-2017 роках, видалені. Тож якщо вступник раніше вже реєстрував кабінет, але цього року планує вступати знову, то йому потрібно заново пройти процедуру реєстрації.

Так само з системи були видалені всі тестові кабінети, які створювалися 25 і 26 червня цього року. 

Крім того, варто відзначити, що цього року вступник має самостійно розраховувати середній бал атестата. Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. Для допомоги на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ доступний калькулятор для розрахунку бала. Він автоматично обчислює бал – вступникові лише потрібно внести до нього всі оцінки з додатку до атестата: інваріантна частина, варіативна частина, державна підсумкова атестація. Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)», у загальну кількість не враховуються.

Якщо в додатку до атестата зазначений середній бал, то обов’язково потрібно перевірити, чи за правильною методикою він обчислений, тобто чи всі оцінки враховані.  Якщо за неправильною, то вступнику потрібно самостійно порахувати бал за правильною методикою і зазначити його під час реєстрації. Середній бал можна вказувати як через крапку, так і через кому.

Середній бал, введений в особистому електронному кабінеті з помилкою, вступник може виправити самостійно до подання першої заяви. Перевірятимуть правильність обчислення бала приймальні комісії вишів.

Нагадуємо, що з 25 червня для вступників працюють гарячі телефонні лінії та приймальня громадян – номери та адреси розміщені за цим посиланням.

У разі виникнення проблем з реєстрацією електронних кабінетів, вступники можуть звернутися на пошту ez@inforesurs.gov.ua, надіславши повідомлення за формою:

- ПІБ (повністю)
- дата народження
- номер і рік сертифікату
- номер атестату
- стислий опис проблеми
- контактний телефон

У нашому університеті з 2 липня розпочали роботу відбіркові комісії, працює юрист і консультативний центр, де можна отримати допомогу з реєстрації електронного кабінету вступника. Ласкаво просимо! 

Опублікований: 02-07-2018
Читайте також:
Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв продовжують читати цикли лекцій і дискутувати зі здобувачами освіти фахових коледжів. Цього разу на зв’язку знову давній партнер кафедри Бердичівський коледж промисловості, економіки і права, і наші фахівці презентували здобувачам дві цікаві теми, що стосуються інноваційного о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу 28 грудня 2021

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 березня 2023 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Гойко прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів» для студентів першого курсу освітнього ступеню «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів 16 березня 2023

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Першокурсникам: про початок навчання

Шановні першокурсники! Щиро вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій! Перш ніж ви зануритеся у студентські будні, запрошуємо трохи посвяткувати та познайомитися з керівництвом університету і ваших факультетів та інститутів: - загальноуніверситетська Посвята у студенти відбудеться 30 серпня о 10:00 у актовій залі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам: про початок навчання 20 серпня 2024