Н У Х Т

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

29 квітня 2020

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний.

Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання:

1. Організація захисту практики студентів 4 курсу. Були створені та затверджені комісії щодо захисту практики; визначені дати проведення диференційованого заліку з використанням zoom-конференції.
2. Підготовка презентації для студентів другого курсу із зазначенням дисциплін кафедри для вибору блоку по спеціалізації. Був визначений термін виконання – до 5 травня.
3. Моніторинг кафедральних дисциплін, представлених для здобувачів денної та заочної форм навчання на платформі Moodle.
4. Стан готовності дистанційних курсів для студентів 3-го курсу заочної форми навчання.
5. Можливість організації та перспективи дистанційного захисту бакалаврів і проведення сесії дистанційно.

Крім того, завідувач кафедри наголосив на необхідності продовження викладачами, аспірантами, здобувачами магістратури і бакалаврату науково-дослідної роботи за тематиками кафедри.

Наостанок затвердили оновлені матеріали для профорієнтаційної роботи для школярів і випускників коледжів, прийняли рішення розповсюджувати їх через електронні пошти і офіційні сторінки в соціальних мережах і сприяти збільшенню кількості переглядів даної інформації.

Закриваючи засідання, завідувач кафедри Василь Пасічний подякував за плідну роботу, побажав усім здоров’я і наснаги й берегти себе та близьких.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Підвищуємо наукову компетентність

На базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулася ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Майбутній науковець». Мета конференції – надання представникам молодої наукової еліти можливості апробації своїх наукових робіт, розширення освітнього та наукового рівня, а також розвиток і реалізація творчого потенц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо наукову компетентність 06 січня 2021

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту

Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заяву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку із численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат диплома. Якщо заклад, де ви навчалися, реорган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту 14 серпня 2019

Хімічний експеримент – запорука успішної оцінки ЗНО з хімії!

Особливість предмета «хімія» полягає в тому, що формування міцних хімічних знань можливе тільки в поєднанні теоретичного та експериментального пізнання, оскільки хімія – це експериментальна наука. В більшості сучасних українських шкіл і коледжів хімічному експерименту належна увага не приділяється. Можливо, це і є однією з причин того, що в останні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний експеримент – запорука успішної оцінки ЗНО з хімії! 14 листопада 2018