Н У Х Т

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

29 квітня 2020

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний.

Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання:

1. Організація захисту практики студентів 4 курсу. Були створені та затверджені комісії щодо захисту практики; визначені дати проведення диференційованого заліку з використанням zoom-конференції.
2. Підготовка презентації для студентів другого курсу із зазначенням дисциплін кафедри для вибору блоку по спеціалізації. Був визначений термін виконання – до 5 травня.
3. Моніторинг кафедральних дисциплін, представлених для здобувачів денної та заочної форм навчання на платформі Moodle.
4. Стан готовності дистанційних курсів для студентів 3-го курсу заочної форми навчання.
5. Можливість організації та перспективи дистанційного захисту бакалаврів і проведення сесії дистанційно.

Крім того, завідувач кафедри наголосив на необхідності продовження викладачами, аспірантами, здобувачами магістратури і бакалаврату науково-дослідної роботи за тематиками кафедри.

Наостанок затвердили оновлені матеріали для профорієнтаційної роботи для школярів і випускників коледжів, прийняли рішення розповсюджувати їх через електронні пошти і офіційні сторінки в соціальних мережах і сприяти збільшенню кількості переглядів даної інформації.

Закриваючи засідання, завідувач кафедри Василь Пасічний подякував за плідну роботу, побажав усім здоров’я і наснаги й берегти себе та близьких.

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у Міжнародному туристичному форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення», який відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум став дієвим майданчиком для активної комунікації представників органів державної влади, міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі 31 березня 2023

Профорієнтаційний марафон осені розпочато

Зовсім скоро, 2-го жовтня, наш університет зустрічатиме майбутніх вступників, їх батьків і всіх охочих на традиційному заході онлайн-дні відкритих дверей. Саме в цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології стартував осінній  профорієнтаційний марафон. Цього разу він розпочався із зустрічі з учнями крайнього курсу Першого Київського медичного к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон осені розпочато 28 вересня 2021

Приваблива пропозиція від стейкхолдерів надійшла здобувачам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства з пропозицією поглиблення навчання в умовах виробництва з отриманням сертифікату завітали CEO в компанії «Агротехнолоджі» Петро Циганков і виконавчий директор «Укрбіоетанол» Тарас Миколаєнко. Принцип пропонованої програми стажування – « Ми створюємо та вдосконалюємо біоенергетичні виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приваблива пропозиція від стейкхолдерів надійшла здобувачам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 жовтня 2020

Креативне заняття з риторики

У рамках вибіркової навчальної дисципліни «Риторика» фахівчині кафедри гуманітарних дисциплін – професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели креативне практичне заняття для здобувачів І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, присвячене Дню закоханих. Його мета – не лише розвинути у здобувачів навички ораторської ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативне заняття з риторики 15 лютого 2021