Н У Х Т

Вітаємо з Міжнародним днем студента і Днем студента в Україні!

17 листопада 2024

Вітаємо з Міжнародним днем студента і Днем студента в Україні!

вітання

Опублікований: 17-11-2024
Читайте також:
Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

Із метою підвищення якості освітнього процесу, підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог ринку праці щорічно відбувається перегляд освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Це дає змогу врахувати поточні вимоги роботодавців і вдосконалювати підходи у підготовці висококваліфікованих конкурентоспром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ! 09 квітня 2021

Кейси вступника для школярів м. Боярки

12 квітня 2024 року відповідальний за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський продовжив профорієнтаційний марафон школами Київщини. Представник університету за сприяння директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейси вступника для школярів м. Боярки 15 квітня 2024

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України. Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами 05 січня 2021

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Ліаною Мазник також побували на Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки. Вони ознайомилися із сучасними трендами щодо пакування, маркування та обладнання для харчової промисловості, прогресивними рецептурами хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки 22 квітня 2024