Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування провели зі студентами перших курсів до 140-ї річниці заснування університету історичні читання в рамках English Speaking Club.
National University of Food Technologies – 140 Anniversary – Some Historical Pages – саме це питання було аджентою під час чергового English Speaking Club. Старша ви...
Чергове розширення географії міжнародного співробітництва нашого університету відбулося 16 січня 2023 року в рамках проведення відеоконференції «Міжнародний міст Україна-Канада: партнерство у сфері освіти та науки. НУХТ – St. Lawrence College».
Нові реалії об’єктивно вимагають від закладів вищої освіти розширення усіх аспектів міжнародного співроб...
Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до складу української делегації , що вирушила до Бордо (Франція) для участі у низці важливих заходів.
Зокрема українські фахівці відвідали регіон Cognac, де зустрілися з партнерами з Бюро Коньяку й обговорили продовження перехідного періоду для використання наз...
На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» за участі провідних науковців Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, докторки технічних наук Ірини Гріненко та доктор...