Н У Х Т

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

02 квітня 2024

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн.

Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області та Вороненського ліцею Жашківської міської ради Черкаської області.

Викладачка розповіла учням чотирьох одинадцятих класів про переваги навчання в Національному університеті харчових технологій, спеціальності та освітні програми, особливості вступної кампанії, організацію освітнього процесу, можливості для професійної та творчої реалізації, працевлаштування та кар’єрне зростання наших випускників.

Старшокласники зацікавилися нашим закладом вищої освіти та задавали багато запитань, на які отримали ґрунтовні відповіді. А дізнатися детальніше про наш університет і факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Пушка запросила майбутніх вступників під час наступних профорієнтаційних івентів, зокрема завітавши на OPEN DAY NUFT 20 квітня в режимі офлайн, де можна познайомитись із матеріально-технічною базою підготовки фахівців, отримати консультаційну підтримку щодо вступної кампанії-2024, долучитися до майстер-класів та понетворкати з талановитими здобувачами освіти.

Дякуємо директорам навчальних закладів Олександру Ярошу та Галині Сірій, заступникам директора з навчально-виховної роботи Людмилі Рудь та Анатолію Мікову за співпрацю і гостинний прийом!

Об’єднані спільною професійною орієнтацією молоді задля становлення та розвитку нового покоління професіоналів-лідерів!

Опублікований: 02-04-2024
Читайте також:
Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Кафедра маркетингу запрошує випускників школи №276 на День вступника

Сьогодні співробітники школи №276 Деснянського району м. Києва гостинно прийняли доцента кафедри маркетингу Андрія Никоненка, який здійснив профорієнтаційний візит до цього чудового навчального закладу. Відбулася зустріч із учнями 11-А класу, в ході якої вони дізнались про спеціальності нашого університету та можливість взяти участь у Дні вступника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра маркетингу запрошує випускників школи №276 на День вступника 20 вересня 2024

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

Промайнули заклопотанні, складні дні і водночас хвилюючі митті захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів бакалаврату заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія за чотири дні захистів встигла оцінити 36 кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр». Цьогоріч представлені кваліфікаційні роботи були різнобічні за нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2022

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування»

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Моніторинг безпечності та якості продукції і послуг в ресторанному господарстві» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування» 01 листопада 2022