Н У Х Т

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

02 квітня 2024

Нові профорієнтаційні зустрічі кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність – стратегічний пріоритет кафедри готельно-ресторанної справи. Наразі викладацько-студентський колектив активно готується до OPEN DAY факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, який відбудеться уже цієї суботи, 6 квітня, об 11:00 в режимі онлайн.

Доцентка кафедри Ольга Пушка завітала з профорієнтаційною зустріччю до ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області та Вороненського ліцею Жашківської міської ради Черкаської області.

Викладачка розповіла учням чотирьох одинадцятих класів про переваги навчання в Національному університеті харчових технологій, спеціальності та освітні програми, особливості вступної кампанії, організацію освітнього процесу, можливості для професійної та творчої реалізації, працевлаштування та кар’єрне зростання наших випускників.

Старшокласники зацікавилися нашим закладом вищої освіти та задавали багато запитань, на які отримали ґрунтовні відповіді. А дізнатися детальніше про наш університет і факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Пушка запросила майбутніх вступників під час наступних профорієнтаційних івентів, зокрема завітавши на OPEN DAY NUFT 20 квітня в режимі офлайн, де можна познайомитись із матеріально-технічною базою підготовки фахівців, отримати консультаційну підтримку щодо вступної кампанії-2024, долучитися до майстер-класів та понетворкати з талановитими здобувачами освіти.

Дякуємо директорам навчальних закладів Олександру Ярошу та Галині Сірій, заступникам директора з навчально-виховної роботи Людмилі Рудь та Анатолію Мікову за співпрацю і гостинний прийом!

Об’єднані спільною професійною орієнтацією молоді задля становлення та розвитку нового покоління професіоналів-лідерів!

Опублікований: 02-04-2024
Читайте також:
Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна для студентів групи ТІ-2-5 була проведена цікава лабораторна робота з дисципліни «Технології зберігання і переробки зерна». Студенти отримали одразу три майстер-класи від старших викладачів Інни Ноздрюхіної та Тетяни Тракало, а також доцента Андрія Шарана. Перше практичне навчання стосувалося техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 07 грудня 2018

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація»

Першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» провели незабутній день у «Мамаєвій Слободі». 29 травня разом зі своєю кураторкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою студентки групи ТУ-1-10 здійснили чудову поїздку до етнографічного музею під відкритим небом. Цей день став яскравою подією, наповненою позитивними емоціями та новими враженнями. Учасниці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» 30 травня 2025