До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко.
Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «Соль» у 2017 році та «Кращим рестораном національної кухні» у 2018 році. Спілкувалася маркетинг-менеджер із майбутніми фахівцями готельно-ресторанної справи про паназіатські гастротренди, автентичну в’єтнамську кухню з локальних продуктів, вимоги до персоналу ресторанних підприємств, а особливо hard і soft skills, факапи відкриття нового закладу і як зробити з них правильні висновки, щоб стати кращими для свої відвідувачів.
Лектор своїм особистим прикладом мотивувала студентів отримувати нові знання і практичний досвід, дотримуватися принципів здорового способу життя, слідкувати за своїм харчовим раціоном та бути фізично активними, адже вміння встигати все – вкрай необхідне для успішних рестораторів і готельєрів.
Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Мішель Котенко за таку інформаційно і емоційно насичену лекцію, що надихає на професійний розвиток у сфері гостинності.