Н У Х Т

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

04 листопада 2019

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко.

Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «Соль» у 2017 році та «Кращим рестораном національної кухні» у 2018 році. Спілкувалася маркетинг-менеджер із майбутніми фахівцями готельно-ресторанної справи про паназіатські гастротренди, автентичну в’єтнамську кухню з локальних продуктів, вимоги до персоналу ресторанних підприємств, а особливо hard і soft skills, факапи відкриття нового закладу і як зробити з них правильні висновки, щоб стати кращими для свої відвідувачів.

Лектор своїм особистим прикладом мотивувала студентів отримувати нові знання і практичний досвід, дотримуватися принципів здорового способу життя, слідкувати за своїм харчовим раціоном та бути фізично активними, адже вміння встигати все – вкрай необхідне для успішних рестораторів і готельєрів.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Мішель Котенко за таку інформаційно і емоційно насичену лекцію, що надихає на професійний розвиток у сфері гостинності.

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна

Студенти груп ТІ-ІІ-3 та ТІ-ІІ-4 під час проходження практики на кафедрі технології зберігання і переробки зерна під керівництвом доцента кафедри Олега Євтушенка та старшого викладача Інни Ноздрюхіної відвідали елеватор філії «Переясловської» ТОВ СП «Нібулон». Організував виробниче заняття завідувач кафедри Олег Шаповаленко за спонсорської підтрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна 16 лютого 2018

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». У зв’язку із національним карантином і запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно 24 червня 2020

Розвитку науково-дослідних здібностей майбутніх фахівців сприяє науковий гурток

У семестрі, що завершується, на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування під керівництвом професора Валентина Олішевського та доцента Євгена Бабка активно працював науково-дослідний гурток «Алюкол». До науково-дослідної роботи кафедри долучилися здобувачі вищої освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвитку науково-дослідних здібностей майбутніх фахівців сприяє науковий гурток 15 грудня 2022

Усі тонкощі мікробіологічного контролю на ПрАТ «Лакталіс»

Харчова промисловість залишається однією з ключових галузей України. А вітчизняні молокопереробні підприємства випускають широкий асортимент продукції, що користується попитом не лише серед українських споживачів, а й серед вибагливих гурманів ближнього і дальнього зарубіжжя. Особлива увага сьогодні приділяється вдосконаленню виробництва, впровадже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі мікробіологічного контролю на ПрАТ «Лакталіс» 11 лютого 2021