Н У Х Т

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 листопада 2024

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» здобувачі освітнього ступеня магістра спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з приготування шоколадного фондану.

На запрошення лекторки дисципліни, професорки Тетяни Сильчук кулінарний майстер-клас провів досвідчений Шеф ресторанів Рlease (ресторан французької кухні) і PIAZZA DEL GRANO (ресторан італійської кухні) Михайло Ткачук.

Гість розповів не лише про секрети приготування десерту, але й надав корисні поради щодо вибору інгредієнтів, контролю температури випікання та створення ідеальної консистенції виробу.

Шеф-кухар поділився тонкощами роботи з шоколадом і розповів про різні варіації рецептури, які можуть задовольнити смакові потреби найвибагливіших гостей. Завдяки практичній спрямованості майстер-класу магістранти мали можливість власноруч приготувати фондан та отримати практичні рекомендації від професіонала.

Такий формат лабораторного заняття дозволив майбутнім фахівцям не лише засвоїти технологію приготування десерту, а й розвинути відчуття впевненості у роботі з вишуканими рецептурами ресторанних десертів.

Освітні майстер-класи є важливим доповненням до навчальної програми, адже вони надають здобувачам освіти мотивації до подальшого вдосконалення своїх навичок і відкривають нові горизонти для творчості у сфері кулінарного мистецтва.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна Михайлу Ткачук за проведений майстер-клас!

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу

21 листопада 2024 року здобувачки 3-4 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анна Гайдамака, Вікторія Калуцька, Марина Ширитович, Дар'я Скотаренко, Ярослава Савенко, Тетяна Секретарук, Альбіна Горобець, Дар'я Штефан разом із гаранткою програми, професоркою Оленою Драган і доценткою Оленою Безпалько взяли участь у онлайн-вебінарі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу 22 листопада 2024

Третьокурсникам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати, що підтверджують їх фахові компетенції

На кафедрі обліку і аудиту за участю директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового відбулося урочисте вручення сертифікатів здобувачам третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». За ініціативи завідувача кафедри обліку і аудиту Володимира Осмятченка третьокурсники пройшли ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсникам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати, що підтверджують їх фахові компетенції 11 травня 2023

Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk

У вересні 2022 року українські науковці та Національний фонд досліджень України запустили ініціативу Science at Risk, що має на меті підтримку українських вчених, які потерпають через війну. У межах ініціативи створюються white papers (невеликі аналітичні документи), що мають пояснити: яка реальність, що з цією реальністю робити та які дії будуть е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk 23 січня 2023

Біотехнологічні студії НУХТ: наука, творчість і натхнення для майбутніх біотехнологів!

З 27 по 29 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся науково-пізнавальний захід «Біотехнологічні студії НУХТ», який об’єднав допитливих школярів, студентів і викладачів у спільному прагненні пізнати дивовижний світ біотехнологій. Учасники заходу занурилися у практичні кейси, експерименти й інтерактиви, відчувши, що наука – це не лиш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: наука, творчість і натхнення для майбутніх біотехнологів! 30 жовтня 2025