Н У Х Т

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 листопада 2024

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» здобувачі освітнього ступеня магістра спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з приготування шоколадного фондану.

На запрошення лекторки дисципліни, професорки Тетяни Сильчук кулінарний майстер-клас провів досвідчений Шеф ресторанів Рlease (ресторан французької кухні) і PIAZZA DEL GRANO (ресторан італійської кухні) Михайло Ткачук.

Гість розповів не лише про секрети приготування десерту, але й надав корисні поради щодо вибору інгредієнтів, контролю температури випікання та створення ідеальної консистенції виробу.

Шеф-кухар поділився тонкощами роботи з шоколадом і розповів про різні варіації рецептури, які можуть задовольнити смакові потреби найвибагливіших гостей. Завдяки практичній спрямованості майстер-класу магістранти мали можливість власноруч приготувати фондан та отримати практичні рекомендації від професіонала.

Такий формат лабораторного заняття дозволив майбутнім фахівцям не лише засвоїти технологію приготування десерту, а й розвинути відчуття впевненості у роботі з вишуканими рецептурами ресторанних десертів.

Освітні майстер-класи є важливим доповненням до навчальної програми, адже вони надають здобувачам освіти мотивації до подальшого вдосконалення своїх навичок і відкривають нові горизонти для творчості у сфері кулінарного мистецтва.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна Михайлу Ткачук за проведений майстер-клас!

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Крутий спікер – це реально, досяжно!

Здобувачі першого курсу різних інститутів та факультетів розпочали працювати над курсом із сучасної риторики, яку викладає доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда. Кожен із нас риторику використовує повсякчас у професії, міжособистісному спілкуванні. Без неї не збудуєш успішну кар’єру! Тож заняття з риторики про подолання страху п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крутий спікер – це реально, досяжно! 08 лютого 2023

Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

Початок весни в нашому університеті – традиційний час вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання і «Магістр» денної і заочної форм навчання. Тепла традиція зібратися по-сімейному, запросивши батьків і друзів, не була порушена і цього року, попри всі складнощі воєнного часу. 8 березня в актовій залі універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем 09 березня 2023

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

26 листопада 2021 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 29 листопада 2021

Наукові будні наших аспірантів

Наші аспіранти активно ведуть свої наукові пошуки й користуються усіма можливостями, що дає їм академічна мобільність. Зокрема, здобувач вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю «Харчові технології» Валентин Чорний (науковий керівник – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра) розпочав 2022 рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові будні наших аспірантів 11 січня 2022