Н У Х Т

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

24 вересня 2018

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу.

21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітньо-методичної агенції «Pearson Dinternal». Тема лекції – «Можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови». Майкл дуже хотів донести студентам і викладачам інформацію щодо нових шляхів, методів і підходів у вивченні іноземної мови. My English Lab – саме така сучасна платформа, розроблена для вивчення англійської, мета якої мотивувати студентів вивчати англійську, а також забезпечення можливості для вивчення і удосконалення мови будь-де, будь-коли, лише натисканням кнопок телефону, планшета або комп’ютера.

Викладачі кафедри теж зацікавилися новітньою розробкою, підкреслюючи очевидні переваги та можливості такої інноваційної технології у вивченні англійської мови: різноманіття завдань для роботи в аудиторії; розроблені цікаві завдання для самостійної роботи студентів; платформа фактично замінює зошит для самостійної роботи студента; перевірка домашніх завдань відбувається автоматично; викладач має змогу контролювати роботу студентів, допомагаючи їм справлятися з труднощами.

Впродовж лекції студенти та викладачі проявляли зацікавленість, задавали питання, робили коментарі, адже англійська британського викладача була доступною, зрозумілою для сприйняття. Висловлюємо сподівання, що ця зустріч – лише початок майбутньої співпраці.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

30 серпня в актовій залі університету на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, керівництво університету, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, викладачі, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2019

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

2 березня назавжди залишиться світлим, радісним спомином для цьогорічних магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже цього дня вони перегорнули ще одну сторінку буття – попрощалися із студентським життям. Яскраве, сповнене найрізноманітніших пригод і дивовижних ситуацій студентство стає незабутнім спогадом, а попереду – по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами 02 березня 2018

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

Викладач української мови та літератури Тетяна Коваль і студентка 3-го курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Каріна Пасічник, що навчається за спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», взяли участь у VIII Міжнародному науково-практичному семінарі «Тенденції та перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти 14 травня 2018

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 грудня 2023