Н У Х Т

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

24 вересня 2018

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу.

21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітньо-методичної агенції «Pearson Dinternal». Тема лекції – «Можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови». Майкл дуже хотів донести студентам і викладачам інформацію щодо нових шляхів, методів і підходів у вивченні іноземної мови. My English Lab – саме така сучасна платформа, розроблена для вивчення англійської, мета якої мотивувати студентів вивчати англійську, а також забезпечення можливості для вивчення і удосконалення мови будь-де, будь-коли, лише натисканням кнопок телефону, планшета або комп’ютера.

Викладачі кафедри теж зацікавилися новітньою розробкою, підкреслюючи очевидні переваги та можливості такої інноваційної технології у вивченні англійської мови: різноманіття завдань для роботи в аудиторії; розроблені цікаві завдання для самостійної роботи студентів; платформа фактично замінює зошит для самостійної роботи студента; перевірка домашніх завдань відбувається автоматично; викладач має змогу контролювати роботу студентів, допомагаючи їм справлятися з труднощами.

Впродовж лекції студенти та викладачі проявляли зацікавленість, задавали питання, робили коментарі, адже англійська британського викладача була доступною, зрозумілою для сприйняття. Висловлюємо сподівання, що ця зустріч – лише початок майбутньої співпраці.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося розширене засідання робочої групи та групи забезпечення за участю здобувачів 1-2 курсів здобуття вищої освіти денної та заочної форм навчання, стейкхолдерів ‒ HR-практиків, представників академічної спільноти, викладачів для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 02 лютого 2024

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відкрита нова лабораторія для проведення лекційних і практичних занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія». Лабораторія оснащена новою комп’ютерною технікою з усім необхідним програмним забезпеченням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 25 квітня 2019

Розпочався «NUFT Career Chance-2022»

Усіх без винятку здобувачів вищої освіти хвилює їх працевлаштування після завершення навчання. Куди піти працювати, де візьмуть учорашнього студента без досвіду роботи, як справити на співбесіді таке враження, щоб тебе взяли на роботу? Ці й багато інших питань тривожать молодь на порозі самостійного професійного життя. Знайти на них відповіді допом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався «NUFT Career Chance-2022» 15 листопада 2022