Н У Х Т

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

24 вересня 2018

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу.

21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітньо-методичної агенції «Pearson Dinternal». Тема лекції – «Можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови». Майкл дуже хотів донести студентам і викладачам інформацію щодо нових шляхів, методів і підходів у вивченні іноземної мови. My English Lab – саме така сучасна платформа, розроблена для вивчення англійської, мета якої мотивувати студентів вивчати англійську, а також забезпечення можливості для вивчення і удосконалення мови будь-де, будь-коли, лише натисканням кнопок телефону, планшета або комп’ютера.

Викладачі кафедри теж зацікавилися новітньою розробкою, підкреслюючи очевидні переваги та можливості такої інноваційної технології у вивченні англійської мови: різноманіття завдань для роботи в аудиторії; розроблені цікаві завдання для самостійної роботи студентів; платформа фактично замінює зошит для самостійної роботи студента; перевірка домашніх завдань відбувається автоматично; викладач має змогу контролювати роботу студентів, допомагаючи їм справлятися з труднощами.

Впродовж лекції студенти та викладачі проявляли зацікавленість, задавали питання, робили коментарі, адже англійська британського викладача була доступною, зрозумілою для сприйняття. Висловлюємо сподівання, що ця зустріч – лише початок майбутньої співпраці.

Опублікований: 24-09-2018
Читайте також:
Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко. Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності». Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу 29 квітня 2020

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 серпня 2021

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності. Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано! 19 лютого 2020

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017