Н У Х Т

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

12 листопада 2021

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

Здобувачі освіти кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали гостьову лекцію стейкхолдерки, менеджерки з маркетингу ТРЦ «Гулівер» Наталії Білодідової.

Наталія Білодідова – маркетологиня з досвідом реалізації ефективних проєктів, випускниця спеціальності 075 «Маркетинг», розповіла про сучасні реалії та нові формати маркетингових комунікацій при реалізації BTL-івентів, поділилася досвідом організації партнерських комерційних і благодійних акцій.

Спікерка зацікавила способом подання інформації та лояльною комунікацією зі слухачами в процесі проведення лекції. Слухачі дізналися про креативні ідеї проведення івентів: екскурсії на даху; як стати героєм картини; де розташовано космічний мурал на найвищій висоті та найбільший фасад в Європі зі вражаючим 3D-шоу, зйомки якого тривали пів року; як ТРЦ «Гулівер» організував виступ хедлайнера на унікальній сцені на висоті 160 м під супровід світлового шоу та багато інших цікавих успішних кейсів.

Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес. Студентів цікавило безліч питань: як привабити відвідувачів у період карантинних обмежень; як впливають невдалі івенти на імідж ТРЦ; як часто відбуваються івенти; як і де знайти партнерів для заходів; що надихає івенторів на нові ідеї, аби успішно їх генерувати та планувати нові івенти тощо.

Активність студентів, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив кафедри маркетингу і надалі продовжувати практику проведення гостьових лекцій.

Опублікований: 12-11-2021
Читайте також:
Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 листопада відбувся гостьовий онлайн-лекторій від експерта галузі, члена Асоціації сомельє України, винного експерта компанії «ТОРГОВИЙ ДІМ УКРІМПОРТ» і винного естета Сергія Чугайнова. Відповідно до тематики лекторію «Особливе місце ігристих вин Просекко у винних картах закладів ресторанного господарства», спікер розглянув зі здобувачами освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 листопада 2021

Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності

Щороку на початку квітня в межах виставки гастрономічних рішень для фахівців індустрії гостинності їжі поза домом (WorldFood Gastro Days) відбуваються заходи, що відкривають унікальні можливості для створення гастрономічних вражень, розкривають секрети успіху закупівлі та гастрономічну спадщину України, підтримують HoReCa. На одному з таких заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності 14 квітня 2025

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели щорічну благодійну акцію у Сумському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни і праці. Захід був організований з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, що в усьому світі відзначають 3 грудня. З нетерпінням чекали мешканці пансіонату на традиційну зустріч зі студентами, з як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю 04 грудня 2018

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

Виїзне онлайн-заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – одному з найкращих барів міста Києва. Професійний бартендер із багаторічним стажем роботи, випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2011 року Олександр Фомін познайомив здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 19 лютого 2021