Н У Х Т

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

12 листопада 2021

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

Здобувачі освіти кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали гостьову лекцію стейкхолдерки, менеджерки з маркетингу ТРЦ «Гулівер» Наталії Білодідової.

Наталія Білодідова – маркетологиня з досвідом реалізації ефективних проєктів, випускниця спеціальності 075 «Маркетинг», розповіла про сучасні реалії та нові формати маркетингових комунікацій при реалізації BTL-івентів, поділилася досвідом організації партнерських комерційних і благодійних акцій.

Спікерка зацікавила способом подання інформації та лояльною комунікацією зі слухачами в процесі проведення лекції. Слухачі дізналися про креативні ідеї проведення івентів: екскурсії на даху; як стати героєм картини; де розташовано космічний мурал на найвищій висоті та найбільший фасад в Європі зі вражаючим 3D-шоу, зйомки якого тривали пів року; як ТРЦ «Гулівер» організував виступ хедлайнера на унікальній сцені на висоті 160 м під супровід світлового шоу та багато інших цікавих успішних кейсів.

Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес. Студентів цікавило безліч питань: як привабити відвідувачів у період карантинних обмежень; як впливають невдалі івенти на імідж ТРЦ; як часто відбуваються івенти; як і де знайти партнерів для заходів; що надихає івенторів на нові ідеї, аби успішно їх генерувати та планувати нові івенти тощо.

Активність студентів, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив кафедри маркетингу і надалі продовжувати практику проведення гостьових лекцій.

Опублікований: 12-11-2021
Читайте також:
Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства 07 жовтня 2024

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року. Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету 06 жовтня 2018

Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради

У рамках угоди про співпрацю між нашим університетом і Опорним комунальним закладом «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області» директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець взяли участь у батьківських зборах паралелі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради 15 листопада 2024

Онлайн-програма для здобувачів освіти «Startup 0 – 1»

Здобувачі освіти нашого університету запрошуються на двотижневу онлайн-програму «Startup 0 – 1», спрямовану на розвиток інноваційних проєктів і підприємницьких навичок серед молоді. Учасниками можуть бути всі, хто ще не має інноваційних ідей, але бажає розвиватися в цьому напрямі, а також ті, хто вже має команду, але тільки на старті розвитку інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-програма для здобувачів освіти «Startup 0 – 1» 25 липня 2025