Н У Х Т

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

15 лютого 2021

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».

На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо органічного виробництва, правил сертифікації і, звичайно, володіли знаннями технологій виробництва харчових продуктів.

Під час захисту робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення технологій органічних снеків, органічного хліба, збагаченого борошном із тефу, кіноа тощо. Особлива увага приділялася вимогам до якості сировини та її відповідності міжнародним стандартам органічного виробництва, застосуванню технологічних режимів, які сприяють максимальному збереженню усіх цінних компонентів готового виробу.

Голова Екзаменаційної комісії, голова Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень. Він підтвердив актуальність і практичну цінність представлених робіт, які можуть мати практичне застосування у промисловості.

На завершення фахівець побажав випускникам наснаги в наукових дослідженнях, професійній діяльності та популяризації виробництва органічних харчових продуктів в Україні.

Опублікований: 15-02-2021
Читайте також:
Ліцеїсти Фастова завітали до біотехнологів

Нещодавно профорієнтаційний десант кафедри біотехнології і мікробіології розширював кордони своєї діяльності на фастівщині, а вже наприкінці осінніх канікул до університету завітали гості з числа нових фастівських друзів – делегація учнів старших класів Фастівського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2» разом із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцеїсти Фастова завітали до біотехнологів 12 листопада 2018

Наші винахідники – найкращі!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило показники діяльності у сфері промислової власності за 2021 рік. У бюлетені наведені дані щодо підприємств і організацій, які отримали найбільшу кількість патентів на винаходи і корисні моделі у минулому році, а також у 2017-2021 роках. Приємно, що наш університет тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші винахідники – найкращі! 21 липня 2022

Як вчити англійську легко та цікаво

Питання важливості володіння англійською мовою в професійному становленні особистості стало основним під час тренінгу «Happy Easy English», який провела викладачка фахових дисциплін Волинського фахового коледжу нашого університету Вікторія Кавара. Вона наголосила на тому, що знання іноземної мови дає ширші професійні перспективи, можливості спілкув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вчити англійську легко та цікаво 13 січня 2021

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Фінішував традиційний кулінарний конкурс Масниця-FEST 2023 від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ), який цього року відбувся під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо». Інтерактивний захід, який вперше відбувся у 2019 році, у сучасних реаліях змінив локацію з комплексу навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 10 березня 2023