Н У Х Т

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

15 лютого 2021

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».

На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо органічного виробництва, правил сертифікації і, звичайно, володіли знаннями технологій виробництва харчових продуктів.

Під час захисту робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення технологій органічних снеків, органічного хліба, збагаченого борошном із тефу, кіноа тощо. Особлива увага приділялася вимогам до якості сировини та її відповідності міжнародним стандартам органічного виробництва, застосуванню технологічних режимів, які сприяють максимальному збереженню усіх цінних компонентів готового виробу.

Голова Екзаменаційної комісії, голова Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень. Він підтвердив актуальність і практичну цінність представлених робіт, які можуть мати практичне застосування у промисловості.

На завершення фахівець побажав випускникам наснаги в наукових дослідженнях, професійній діяльності та популяризації виробництва органічних харчових продуктів в Україні.

Опублікований: 15-02-2021
Читайте також:
Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу

Сьогодні у актовій залі університету зібралися делегати Конференції трудового колективу, щоб заслухати звіт ректора, професора Олександра Шевченка щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2024 рік. Розпочав Конференцію її голова, перший проректор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу 20 грудня 2024

Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи

8 травня 2024 року професорка Міжнародного інституту промислової екологічної економіки Лундського університету (Швеція), докторка Юлія Войтенко Палган прочитала гостьову лекцію «Економіка спільної участі у харчовому секторі у містах: аналіз викликів, ризиків, витрат та інвестицій» здобувачам бакалаврату освітньо-професійної програми «Екологія та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи 10 травня 2024

Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності

1 лютого 2024 року здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко взяла участь у другому вебінарі із серії «Research Smarter» від «Clarivate». Цього разу учасники знайомилися з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності. Найвідомішим продуктом компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності 06 лютого 2024

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі. На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» 13 червня 2018