Н У Х Т

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

25 лютого 2021

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька провела профорієнтаційну роботу в Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Бродильне виробництво та виноробство» разом із викладачкою долучилися до лекторію «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну вина сьогодні», організованого випусковою кафедрою для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та інших спеціальностей факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу.

Після завершення цікавого та пізнавального освітнього заходу в онлайні майбутні абітурієнти дізналися про особливості вступної кампанії 2021, переваги навчання в нашому університеті й організацію освітнього процесу.

Залучення потенційних вступників до освітніх онлай-заходів за участі фахівців-практиків, роботодавців, експертів сфери гостинності є ефективною формою профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи й професійної орієнтації студентів коледжів, що сприяє мотивації до вступу до нашого університету.

Сподіваємося, студенти коледжу на час лекторію відчули себе частиною дружньої сім’ї факультету. До зустрічі під час літньої вступної кампанії!

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі 06 жовтня 2022

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 4 листопада 2022 року провела відкрите практичне заняття «Careersand Advice. Advicesand Suggestions» для здобувачів вищої освіти групи ГС-2-5. Під час заняття студенти прослухали аудіозапис із порадами, як покращити своє резюме та свій онлайн-профіль, щоб привернути увагу потенцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування 08 листопада 2022

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої  освіти у 2018 році

Міністерство освіти і науки розмістило на своєму сайті відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступу на бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань).  Q&A поділені на 9 блоків: - Підготовка до вступу - Навчання за кошти держбюджету - Подання заяв - Конкурсний та прохідний бал - Творчі конкурси і заліки -...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої освіти у 2018 році 22 червня 2018