Н У Х Т

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

25 лютого 2021

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька провела профорієнтаційну роботу в Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Бродильне виробництво та виноробство» разом із викладачкою долучилися до лекторію «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну вина сьогодні», організованого випусковою кафедрою для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та інших спеціальностей факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу.

Після завершення цікавого та пізнавального освітнього заходу в онлайні майбутні абітурієнти дізналися про особливості вступної кампанії 2021, переваги навчання в нашому університеті й організацію освітнього процесу.

Залучення потенційних вступників до освітніх онлай-заходів за участі фахівців-практиків, роботодавців, експертів сфери гостинності є ефективною формою профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи й професійної орієнтації студентів коледжів, що сприяє мотивації до вступу до нашого університету.

Сподіваємося, студенти коледжу на час лекторію відчули себе частиною дружньої сім’ї факультету. До зустрічі під час літньої вступної кампанії!

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом

Викладачі університету здійснили робочу поїздку на Обухівський молочний завод (ТМ «Лукавиця»). Під час візиту вони ознайомилися з особливостями виробничого процесу, технологіями, що використовуються на заводі, та асортиментом молочних продуктів. Основною метою візиту було налагодження взаємодії між навчальним закладом і підприємством. За підсумкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом 14 жовтня 2024

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

Компанія «ЕВОТЕК» – лідер із виробництва гнучкого пакування, надає свою базу для стажування і проведення лабораторних занять студентів НУХТ, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки. На черговому занятті у компанії «ЕВОТЕК» здобувачі освіти визначали фізико-механічні властивості гнучких пакувальних матеріалів, міцність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК» 30 січня 2024

Із нiмецькими дослiдженнями у сферi природознавчих дисциплін познайомили студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Об’єднавши студентів групи ТУ 3-13 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і груп ТІ 1-2, 1-4 та 1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вивчають німецьку мову, за ініціативи старшого викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування Лади Коваленко та її колеги Олени Грибанової  була відвідана цікава виста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із нiмецькими дослiдженнями у сферi природознавчих дисциплін познайомили студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 08 листопада 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатам проходження технологічної практики. Традиційно розпочав конференцію викладач спецдисци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція 30 березня 2018