Н У Х Т

Нові досягнення здобувачів освіти

04 січня 2023

Нові досягнення здобувачів освіти

Минулий рік, попри всі складнощі й негаразди, продовжував нас радувати вагомими досягненнями наших здобувачів освіти. Наприкінці 2022-го талановиті студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ зарахували до свого активу ще дві перемоги.

Діана Біла (спеціальність «Менеджмент») та Іван Консевич (спеціальність «Харчові технології») успішною представили свої науково-пошукові роботи у номінаціях «Державні податки та збори» і «Реформування податкового менеджменту» на обласному конкурсі студентських проєктів податкових реформ, що проводився серед студентів фахової передвищої освіти, і здобули перші місця.

Переможці нагороджені грамотами та подарунками, а їхні наукові керівниці – викладачки економічних дисциплін Наталія Лозовська та Зоя Рожко – подяками від Головного управління податкової інспекції у Вінницькій області.

Команда коледжу у складі Віталія Лавришина (група 3-ОК-1), Дмитра Чорнія (група 3-ОК-1) та Костянтина Матвійчука (група 2-ОК-2) під керівництвом Галини Кривобокої зайняла ІІІ місце серед команд коледжів Південно-Західного регіону у ІІ кваліфікаційному етапі національної олімпіади ICPC-Ukraine 2022 студентської першості світу зі спортивного програмування ICPC. Щиро бажаємо їм успіхів у наступних етапах змагання!

Вітаємо здобувачів! Саме такі фахівці потрібні економіці нашої держави!

Опублікований: 04-01-2023
Читайте також:
Наукова молодь НУХТ вражає практиків: VІІІ науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак»

АТ «Фармак» знову дало чудову можливість здобувачам проявити свої творчі та інтелектуальні здібності і поділитися фактично із усією країною набутими знаннями, адже на конференції школи молодих науковців зібралися дослідники із багатьох куточків України. Для участі у VІІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців «Наука та сучасне фарм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь НУХТ вражає практиків: VІІІ науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак» 20 листопада 2020

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям

Нещодавно студенти фахових коледжів нашого університету мали унікальну можливість дізнатися більше про мікросвіт людини завдяки лекціям доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Перша лекція на тему «Мікросвіт людини: бактерії – друзі чи вороги?» відбулася для студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям 24 березня 2025

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дистанційне навчання, звичайно, не є заміною очного та ніколи не планувалося на довгострокову перспективу, але воно може і повинно стати ефективним інструментом не тільки під час карантину. Нашим викладачам довелося прийняти цей виклик та швидко адаптуватися до нових реалій, коли питання розвитку дистанційної освіти набуло неабиякої актуальності. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2020