Н У Х Т

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу

18 липня 2024

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу

17 липня 2024 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) долучилися до онлайн-вебінару «Сучасні стратегії найму та автоматизація процесу: від ідеального кандидата до продуктивного співробітника» від команди фахівців PeopleForce ‒ професійної HRM платформи для автоматизації HR та рекрутингу процесів.

Спікерками виступили Co-founder & CEO у Lezo, ex-Head of Product у Projector Анна Черниш і СЕО & Co-Founder BazaIT.com та reteam Вікторія Наливайко. Модерувала вебінар Senior Product Marketing Manager у PeopleForce Юлія Головко.

Фахівчині висвітлили тенденції HR-технологій і ринку праці для розкриття можливостей і розвитку hiring менеджерів; дали визначення профілю ідеального кандидата; навели ефективні підходи до залучення талантів; поділилися практичними рекомендаціями з комплексного використання all-in-one hirirng та HR платформ; ознайомили з технологіями оцінювання кандидатів та інтерв’ю за компетенціями. Наприкінці відбулася спільна Q&A сесія.

Цікавими підходами з практичного досвіду спікерок стали методи створення профілю вакансій, попередній скринінг талантів, трансформування процесів залучення талантів, розроблення ефективних стратегій пошуку найкращих кандидатів із використанням HRM платформи PeopleForce.

Насичений вебінар, проведений PeopleForce, сподобався здобувачам і стане в нагоді при застосуванні HR-новацій у курсових роботах та при написанні кваліфікаційної роботи з менеджменту персоналу.

Наші здобувачі щиро вдячні команді PeopleForce ‒ модераторці Юлії Головко і фахівчиням Вікторії Наливайко й Анні Черниш, адже вони завжди раді отримати нові знання для здобуття сучасних компетенцій HR-менеджерів!

Опублікований: 18-07-2024
Читайте також:
Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 листопада 2021

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

Науковці вишів, науково-дослідних установ і підприємств можуть взяти учать у конкурсі українсько-білоруських науково-дослідних проектів. Його оголосили Міністерство освіти і науки України і Державний комітет з науки і технологій Республіки Білорусь. Переможці зможуть реалізувати проекти у 2019-2020 роках. Прийом заявок на конкурс стартував 1 жовтн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр 04 жовтня 2018

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019