Н У Х Т

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

11 серпня 2020

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році.

У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації студентоцентрованого підходу в організації освітнього процесу – індивідуалізацію освіти.

Він зазначив, що акценти зроблені на умовах та можливостях університету щодо впровадження різних форм вищої освіти та їх поєднання. Нагадаємо, що очна з елементами дистанційної і заочна з елементами дистанційної уже успішно впроваджені в нашому виші.

Також був представлений аналіз сильних і слабких сторін освітніх програм університету, що проходили процедуру акредитації Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, та послідовні кроки, рекомендації і завдання для покращення якості освітніх програм університету та освітньої діяльності в цілому.

Своїм досвідом проведення акредитації і у якості гаранта освітньої програми «Хімічна технологія», і у якості експерта від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що проводила акредитацію освітньої програми в іншому виші, поділилася начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій. Вона надала практичні рекомендації щодо ключових моментів, на які звертають увагу експерти у першу чергу.

Наприкінці проговорили методологію розроблення нової редакції освітніх програм усіх рівнів вищої освіти з урахуванням спеціалізацій, відображення елективів дискретних і сертифікатних програм.

Опублікований: 11-08-2020
Читайте також:
Студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – переможець обласного конкурсу

В Івано-Франківську відбувся обласний конкурс театрів фольклору та драматичних колективів серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів. У заході взяв участь студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ під керівництвом режисера та керівника театру Любові Турчин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – переможець обласного конкурсу 20 грудня 2018

Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти НУХТ мають можливість користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема заняття з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» для магістрантів освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 24 травня 2024

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024