Н У Х Т

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

11 серпня 2020

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році.

У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації студентоцентрованого підходу в організації освітнього процесу – індивідуалізацію освіти.

Він зазначив, що акценти зроблені на умовах та можливостях університету щодо впровадження різних форм вищої освіти та їх поєднання. Нагадаємо, що очна з елементами дистанційної і заочна з елементами дистанційної уже успішно впроваджені в нашому виші.

Також був представлений аналіз сильних і слабких сторін освітніх програм університету, що проходили процедуру акредитації Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, та послідовні кроки, рекомендації і завдання для покращення якості освітніх програм університету та освітньої діяльності в цілому.

Своїм досвідом проведення акредитації і у якості гаранта освітньої програми «Хімічна технологія», і у якості експерта від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що проводила акредитацію освітньої програми в іншому виші, поділилася начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій. Вона надала практичні рекомендації щодо ключових моментів, на які звертають увагу експерти у першу чергу.

Наприкінці проговорили методологію розроблення нової редакції освітніх програм усіх рівнів вищої освіти з урахуванням спеціалізацій, відображення елективів дискретних і сертифікатних програм.

Опублікований: 11-08-2020
Читайте також:
Бізнес-кейси з управління персоналом для викладачів від Ugen

4 жовтня 2023 року викладачі бакалаврської і магістерської освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу», професорка Олена Драган, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична, аспірантка Анастасія Рудова взяли участь у заході «Бізнес-кейси з управління персоналом від UGEN» від команди HR-агенції UGEN. Досвідченими і чудовими спікер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-кейси з управління персоналом для викладачів від Ugen 05 жовтня 2023

Пишаймося Україною!

Напередодні Дня української писемності та мови студенти групи ТХ-3-6ск разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали проєкт Укрзалізниці «WOW UKRAINE». Експозиція почала роботу в минулому році і за 4 місяці зібрала понад 330 000 відвідувачів, встановивши національний рекорд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаймося Україною! 12 листопада 2020

Як біотехнологи-першокурсники спрагу до знань втамовують

Ні карантин, ні війна, нічого у світі нездатне втамувати спрагу до знань наших здобувачів освіти, їх поклик до науки. Тож, незважаючи ні на що, лекційні та лабораторні заняття з дисципліни «Біологія клітин» збирають допитливих студентів-першокурсників кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу разом зі старшою викладачкою Тетяною Белемець во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як біотехнологи-першокурсники спрагу до знань втамовують 24 травня 2022

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

4 жовтня на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування відбулася легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади серед студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У змаганнях брали участь команди НУХТ, Національної академії СБУ, МАУП і НУБіП. Юнаки змагалися на дистанції 4*400 м, дівчата – 4*200 м. Чест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району 05 жовтня 2023