Н У Х Т

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

11 серпня 2020

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році.

У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації студентоцентрованого підходу в організації освітнього процесу – індивідуалізацію освіти.

Він зазначив, що акценти зроблені на умовах та можливостях університету щодо впровадження різних форм вищої освіти та їх поєднання. Нагадаємо, що очна з елементами дистанційної і заочна з елементами дистанційної уже успішно впроваджені в нашому виші.

Також був представлений аналіз сильних і слабких сторін освітніх програм університету, що проходили процедуру акредитації Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, та послідовні кроки, рекомендації і завдання для покращення якості освітніх програм університету та освітньої діяльності в цілому.

Своїм досвідом проведення акредитації і у якості гаранта освітньої програми «Хімічна технологія», і у якості експерта від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що проводила акредитацію освітньої програми в іншому виші, поділилася начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій. Вона надала практичні рекомендації щодо ключових моментів, на які звертають увагу експерти у першу чергу.

Наприкінці проговорили методологію розроблення нової редакції освітніх програм усіх рівнів вищої освіти з урахуванням спеціалізацій, відображення елективів дискретних і сертифікатних програм.

Опублікований: 11-08-2020
Читайте також:
Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ зайняла 1-е місце з футзалу серед ВНЗ І-ІІ р.а. м. Суми. У фінальній зустрічі команда нашого коледжу перемогла колег із Сумського будівельного коледжу з рахунком 5:3. Команда в складі Віктора Кошкова, Миколи Котляренка, Юрія Шеденка, Дмитра Стеценка, Володимира Саєнка, Олександра Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу 26 лютого 2018

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024!

Підготовче відділення університету оголошує набір на підготовчі курси до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, математики, історії України, хімії, біології. Слухачі отримують додаткові бали за успішне закінчення підготовчих курсів при вступі до університету на бюджет. Початок занять – жовтень 2023 р. Детальніше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024! 12 вересня 2023

Правильний вибір професії – крок до успіху

20 січня 2022 року для десятикласників спеціалізованої школи № 64 м. Києва відбувся профорієнтаційний захід «Правильний вибір професії – крок до успіху», який провела доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування Ольга Нежива. Викладачка розповіла про наш університет, його історію, структуру, спеціальності, за якими здійснюється підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір професії – крок до успіху 21 січня 2022