Н У Х Т

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам

24 липня 2018

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам

Впродовж перших двох тижнів липня у Державному закладі освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» підвищили свою кваліфікацію спеціалісти кадрових служб, менеджери і маркетологи виноробних підприємств України.

Зокрема, працівники кадрових служб вивчили правове регулювання діяльності підприємств різних форм власності; основи конституційного права України; нормативні документи, які регламентують роботу служб управління персоналом; штатний розклад; правила внутрішнього трудового розпорядку; посадові інструкції та інше; організацію та зміст роботи з персоналом на підприємстві; організацію кадрового діловодства (основні вимоги до ведення кадрового діловодства, розпорядчі документи, накази про прийняття на роботу, про звільнення, про переведення на іншу роботу, про надання відпусток, ведення трудових книжок тощо); організацію кадрового менеджменту; види звітності відділу кадрів; укладення господарського договору; підготовку та проведення атестації керівного складу та спеціалістів. Також вони отримали коментарі до основних положень і статей Кодексу законів про працю (з урахуванням змін та доповнень, Законів України «Про пенсійне забезпечення», «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», « Про відпустки», «Про соціальний захист громадян» та інше).

Маркетологи і менеджери опановували перспективи розвитку України після вступу в Асоціацію з Європейським Союзом; сучасні вимоги до квотування та ліцензування товарів; маркетингову товарну політику; митне оформлення експортно-імпортних операцій; логістику на підприємстві; порядок складання зовнішньоекономічного контракту; соціальний захист працівників підприємств; законодавчі акти з питань зовнішньоекономічної діяльності; сутність менеджменту, його мету та завдання; управлінські рішення та методи їх прийняття; організацію роботи менеджера на підприємстві.

Після закінчення курсів і складання іспитів усі слухачі отримали свідоцтва державного зразка.

Нагадаємо, що у Інституту – 49-річний досвід роботи у сфері підвищення кваліфікації, він отримав ліцензію за напрямами «Харчові технології», «Економіка» та «Управління та адміністрування» на період до 2024 року і має всі необхідні ресурси для якісного виконання своїх фахових функцій.

Опублікований: 24-07-2018
Читайте також:
Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

17 квітня 2018 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2017-2018 навчального року. Конференцію відкрила голова студентської ради факультету Олена Цишек, яка повідомила, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Присутні 147 осіб, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 квітня 2018

Вітання переможцям Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення!

Студенти першого курсу (груп ПСК21, КТМ21, ВХК21, АКТ21б) Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ традиційно взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бебрас» та отримали чудові результати! Сертифікати з відмінним результатом за 1 місце отримали Даніїл Артеменко і Владислав Яненко (обидва – гр. ПСК21)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання переможцям Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення! 27 січня 2022

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту». Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту 19 жовтня 2018

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач ознайомилися з проходженням здобувачами технологічної практики на парфумерно-косметичній фабриці «Ароза». Технологічна практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із проходженням здобувачами технологічної практики ознайомилися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 30 вересня 2021