Н У Х Т

Інформаційно-комунікативні технології у викладанні іноземної мови

27 лютого 2017

Інформаційно-комунікативні технології у викладанні іноземної мови

На сучасному етапі викладання іноземної мови чільне місце посідає застосування інформаційно-комунікативних технологій.

Саме використання ІКТ дозволяє зробити урок з іноземної мови максимально продуктивним, оскільки забезпечує мультисенсорне сприйняття. Ця можливість сприяє належній рецепції та процесу інтенсивного запам’ятовування іншомовного матеріалу.

У даному контексті у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий урок-презентація з англійської мови «Holidays in Great Britain».

Урок відзначався інформативною насиченістю, яскравістю та цікавістю. Студенти підготували презентації на теми: «New Year», «Christmas», «Halloween», «Easter»,  «Pancake Day», «St. Valentine’s Day», «April Fool’s Day», «Boxing Day», «Mother’s Day», «Bank Holiday».

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Зустрічі, що надихають

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів із радістю зустрічають в університеті своїх випускників. Таке спілкування завжди цікаве, пізнавальне, з приємними спогадами випускників про роки навчання. Для тих, хто ще є здобувачами освіти теж важливо і необхідно чути поради, відчувати підтримку, переймати досвід старших колег. Днями в гості на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі, що надихають 16 травня 2024

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» використали чудову можливість для професійного зростання – взяли участь у серії тренінгів Economist Career Way від Ugen. Тренінги від потужних роботодавців PwC, Deloitte, UKRSIBBANK, EY, ProСredit Bank, Національний Банк України, KPMG, Baker Tilly стали у нагоді  для удосконалення soft&hard skills наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills 30 травня 2023

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019