Н У Х Т

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

01 червня 2021

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам.

Допомагаючи організаторам у забезпеченні якісного обслуговування заходу, наші студенти отримали чудову можливість познайомитися з професіоналами сфери гостинності і звнуритися у професійне середовище.

Цей захід та його організатори – Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму і Управління туризму та промоцій КМДА – заявили про те, що гастрономічний туризм у Києві і київському регіоні – це не тільки потенціал, але й потужна об’єктивна реальність. «Є люди, є туристичні продукти, є локації, які впритул працюють з туристами і готові множити свої зусилля та можливості», – заявив голова Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Олексій Волков.

Що ж стосується користі та ефективності, то «Kyiv FoodTravel Awards-2021» – це відмінний кейс для того, щоб проілюструвати таке поняття як «со-конкуренція». Коли завдяки інформаційним партнерам і тисячам репостів на сторінках номінантів, їхні прихильники заходили на сторінку народного голосування, голосували і, звичайно ж, бачили весь спектр того, що є сьогодні гастрономічним туризмом у Києві та регіоні. 

Опублікований: 01-06-2021
Читайте також:
Про академічну доброчесність першокурсникам ОП «Менеджмент персоналу»

16 вересня 2025 року гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр», професорка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган і кураторка груп, доцентка цієї ж кафедри Олена Безпалько провели зустріч зі здобувачами першого курсу. Метою заходу було ознайомлення студентів із принципами академічної д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність першокурсникам ОП «Менеджмент персоналу» 17 вересня 2025

Світла пам'ять колезі…

Із глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 18 липня 2024 року, на 72-му році, обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Валерія Юрійовича Виговського. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог та науковець. У цей болісний час приносимо свої співчуття родині Валерія Юрійовича. Валерій Юрійович зробив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам'ять колезі… 19 липня 2024

Режим on-line: як працює Науково-технічна бібліотека НУХТ в умовах карантину

В умовах карантину всім підрозділам університету довелося перебудовувати свою роботу під дистанційний режим. Не стала винятком і Науково-технічна бібліотека НУХТ. Наразі доступ до літератури з фондів бібліотеки здійснюється виключно в режимі on-line. Для спрощення пошуку користувачами навчально-методичної літератури з навчальних дисциплін фахівці ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Режим on-line: як працює Науково-технічна бібліотека НУХТ в умовах карантину 23 квітня 2020

Гостьова лекція від кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 листопада у рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Організація та логістика транспортних послуг» для здобувачів 3 курсу спеціальність 242 «Туризм і рекреація» гостьову лекцію прочитав керівник напрямку вузькоколійних залізниць та ретро-техніки АТ «Укрзалізниця» Олег Заблудовський. Лекція «Вузькоколійна залізниця: історія, відтворення, використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від кафедри туристичного та готельного бізнесу 02 листопада 2023