Н У Х Т

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

01 червня 2021

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам.

Допомагаючи організаторам у забезпеченні якісного обслуговування заходу, наші студенти отримали чудову можливість познайомитися з професіоналами сфери гостинності і звнуритися у професійне середовище.

Цей захід та його організатори – Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму і Управління туризму та промоцій КМДА – заявили про те, що гастрономічний туризм у Києві і київському регіоні – це не тільки потенціал, але й потужна об’єктивна реальність. «Є люди, є туристичні продукти, є локації, які впритул працюють з туристами і готові множити свої зусилля та можливості», – заявив голова Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Олексій Волков.

Що ж стосується користі та ефективності, то «Kyiv FoodTravel Awards-2021» – це відмінний кейс для того, щоб проілюструвати таке поняття як «со-конкуренція». Коли завдяки інформаційним партнерам і тисячам репостів на сторінках номінантів, їхні прихильники заходили на сторінку народного голосування, голосували і, звичайно ж, бачили весь спектр того, що є сьогодні гастрономічним туризмом у Києві та регіоні. 

Опублікований: 01-06-2021
Читайте також:
Особливості роботи інженером з регуляторної підтримки: гостьове заняття від стейкхолдерки

Нещодавно відбулося гостьове заняття здобувачів магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» з інженеркою з регуляторної підтримки відділу забезпечення регуляторної відповідності АТ «Фармак» Юлією Лазюкою. Фахівчиня – випускниця кафедри біотехнології і мікр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості роботи інженером з регуляторної підтримки: гостьове заняття від стейкхолдерки 17 жовтня 2023

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу продовжує свою роботу. Актуальна й важлива тема «Маркетингові та рекламні стратегії» зацікавила здобувачів спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Ініціаторкою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу 29 лютого 2024

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України»

В університеті відбулася ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (координаторка – доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор), «Політик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» 16 березня 2023

Чисте довкілля починається з тебе

У погіршенні екологічної ситуації найчастіше звинувачують різноманітні підприємства, які викидають у навколишнє середовище шкідливі речовини. Але і кожний із нас вносить свою лепту в цю справу, викидаючи сміття, вирубуючи дерева, забруднюючи водойми хімікатами тощо. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю за ініціативи студакти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чисте довкілля починається з тебе 05 травня 2021