Н У Х Т

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

01 червня 2021

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам.

Допомагаючи організаторам у забезпеченні якісного обслуговування заходу, наші студенти отримали чудову можливість познайомитися з професіоналами сфери гостинності і звнуритися у професійне середовище.

Цей захід та його організатори – Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму і Управління туризму та промоцій КМДА – заявили про те, що гастрономічний туризм у Києві і київському регіоні – це не тільки потенціал, але й потужна об’єктивна реальність. «Є люди, є туристичні продукти, є локації, які впритул працюють з туристами і готові множити свої зусилля та можливості», – заявив голова Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Олексій Волков.

Що ж стосується користі та ефективності, то «Kyiv FoodTravel Awards-2021» – це відмінний кейс для того, щоб проілюструвати таке поняття як «со-конкуренція». Коли завдяки інформаційним партнерам і тисячам репостів на сторінках номінантів, їхні прихильники заходили на сторінку народного голосування, голосували і, звичайно ж, бачили весь спектр того, що є сьогодні гастрономічним туризмом у Києві та регіоні. 

Опублікований: 01-06-2021
Читайте також:
Учасники Еnglish speaking club обговорили з гостем зі США еволюцію реклами і її вплив на людину

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Insight into Advertising», яка мотивувала студентів до подальшого активного обговорення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники Еnglish speaking club обговорили з гостем зі США еволюцію реклами і її вплив на людину 23 жовтня 2018

Відкрита лекція з «Дієтології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите заняття доцентки Ірини Корецької з дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ХЧ-4ск. Лекція «Особливості використання харчових продуктів для приготування дієтичних страв» була присвячена вивченню продуктів для розроблення рецептур дієтичних страв. Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з «Дієтології» 22 листопада 2023

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

18 листопада в університеті стартував Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Його метою є піднесення престижу української мови з-поміж молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У першому загальноуніверситетському турі взяли участь усі охочі. Їм було запропоновано комплексне завдання, де здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика 19 листопада 2021

У кадрі – осінь

Осінь добігає кінця, але не закінчуються цікаві й різноманітні студентські ініціативи. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю надихнулися красою осені й влаштували черговий челендж. Якою була для них цьогорічна осінь, можуть розповісти їхні осінні світлини, адже кожний бажаючий зміг узяти участь у конкурсі «Моє осіннє фото», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кадрі – осінь 29 листопада 2021