Н У Х Т

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

09 квітня 2020

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі.

При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, виконаних безпосередньо в лабораторіях кафедри.

Зворотній зв’язок між здобувачами і викладачами забезпечується через платформу дистанційного навчання університету, а також через програму Zoom і месенджери Telegram, Viber тощо. 

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань

3 вересня в Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань, під час якого першокурсників посвятили у студенти. День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного, воно наповнене квітами, приємними словами та щирими посмішками. Свято почалося з внесення Прапору України. Після чого до студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань 04 вересня 2018

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області. Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлашт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір – перший крок до успіху! 25 лютого 2019

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018