Н У Х Т

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

09 квітня 2020

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі.

При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, виконаних безпосередньо в лабораторіях кафедри.

Зворотній зв’язок між здобувачами і викладачами забезпечується через платформу дистанційного навчання університету, а також через програму Zoom і месенджери Telegram, Viber тощо. 

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію

16 березня 2023 року відбувся вебінар (бонусна лекція) «Як IT-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію?» досвідченої фахівчині в сфері підбору і управління персоналом Олександри Миронової (Senior Recruitment Specialist у геймдев-компанії «BiniGames»). У заході активну участь взяли викладачі кафедри економіки праці та менеджменту і зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як ІТ-Recruiter самому стати найкращим кандидатом на позицію 17 березня 2023

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

5 травня 2025 року в онлайн-форматі стартувала VII Міжнародна конференція з Європейських вимірів сталого розвитку, організована нашим університетом у партнерстві з низкою європейських освітніх і наукових установ за підтримки програми ЄС Erasmus+ та Національного Еразмус+ офісу в Україні. З вітальним словом до учасників звернувся ректор, професор О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку» 06 травня 2025

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

19 та 20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти дипломних магістерських робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник Держав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів 24 лютого 2020