Н У Х Т

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2019

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання.

У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів Екзаменаційної комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Тематика представлених робіт була досить різноманітною – від розроблення рецептури та дослідження властивостей напоїв, інтенсифікації процесів пивоваріння, виноробства до удосконалення процесів зброджування цукорвмісної сировини при виробництві етилового спирту.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно й чітко викласти сутність результатів дослідження, здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам виставлені відмінні оцінки та присвоєний освітній рівень «Магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 15-02-2019
Читайте також:
Молодим викладачам також є чим поділитися з колегами

Триває підготовка до конкурсу на заміщення вакантних посад і на кафедрі готельно-ресторанної справи. Своїми викладацькими навичками діляться молоді викладачі кафедри. 9 жовтня відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з навчальної дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодим викладачам також є чим поділитися з колегами 22 жовтня 2020

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі

Одним із важливих технологічних процесів у виробництві ковбасних виробів є якісне проведення процесів теплового оброблення. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 7 листопада 2024 року в рамках викладання для здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» комплексної дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі 11 листопада 2024

Успішні захисти заочників-«бакалаврів» кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З 16 по 18 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбулися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» напрямку підготовки «Машинобудування». Представлені екзаменаційній комісії дипломні проекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти заочників-«бакалаврів» кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 18 лютого 2017

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях

Якість води впливає на організм людини; якість продукту, що випускається на харчовому, хімічному, косметичному виробництві; фармацевтичних препаратів; термін експлуатації  сантехніки, труб, промислового обладнання. Вода бере участь практично у всіх основних технологічних циклах виробництва та життєдіяльності підприємства. Тому, правильна водопідго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях 09 жовтня 2023