Н У Х Т

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2019

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання.

У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів Екзаменаційної комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Тематика представлених робіт була досить різноманітною – від розроблення рецептури та дослідження властивостей напоїв, інтенсифікації процесів пивоваріння, виноробства до удосконалення процесів зброджування цукорвмісної сировини при виробництві етилового спирту.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно й чітко викласти сутність результатів дослідження, здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам виставлені відмінні оцінки та присвоєний освітній рівень «Магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 15-02-2019
Читайте також:
Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

25 жовтня 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з керівницею відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Оленою Азєєвою і фахівчинею по роботі з молоддю Мариною Шептицькою. Спікерки ознайомили здобувачів із історією розвитку компанії МХП ‒ вертикально-інтегро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами 27 жовтня 2022

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології

Викладачі кафедри біотехнології та мікробіології професор Віктор Стабніков, доценти Інна Лич, Олена Стабнікова та завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, старший науковий співробітник Андрій Маринін упродовж тижня проходили стажування на кафедрі біотехнології, а також на кафедрі водного господарства факультету прикладних наук Delft...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології 08 жовтня 2019

Вічна пам'ять, колезі…

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 24 березня 2024 року, на 72-му році, обірвалося життя доцента кафедри технології цукру і підготовки води Ігоря Борисовича Петриченка. Пішла з життя щира, порядна і добра людина. У цей болісний час колектив університету приносить свої співчуття родині Ігоря Борисовича. Ігор Борисович зробив значний внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять, колезі… 25 березня 2024

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020