Н У Х Т

Не лише навчаємо, а й навчаємося!

18 березня 2025

Не лише навчаємо, а й навчаємося!

Днями доцентки кафедри економіки і права успішно завершили навчання за програмою «Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» від UGEN – інноваційним навчальним проєктом, спрямованим на подолання розриву між академічною освітою та реальними потребами бізнесу. Програма створена для здобувачів освіти і молодих фахівців, які прагнуть набути практичні навички, затребувані на сучасному ринку праці.

Учасники програми мають можливість опанувати комплексний набір компетенцій, зокрема: аналітичне мислення, проєктний менеджмент, цифрову грамотність і навички комунікації. Особливістю навчання є інтерактивний формат, який поєднує теоретичні модулі з практичними кейсами від компаній-партнерів.

Мар’яна Задніпряна-Корінна, Ольга Михайлик та Оксана Відоменко отримали сертифікати, що засвідчують їхні успіхи у навчанні та отриманні нових навичок. Вони дуже позитивно відгукуються про програму, яка включає менторську підтримку від експертів галузі та можливість долучитися до розроблення реальних бізнес-проєктів. Учасники отримують доступ до нетворкінг-подій і можливість стажування у провідних компаніях на перспективу.

«Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» орієнтована на формування гнучких навичок адаптації до мінливих ринкових умов і потреб роботодавців. Навчання проходить у змішаному форматі, поєднуючи онлайн-сесії та офлайн-воркшопи, що дозволяє учасникам ефективно поєднувати навчання з іншими обов'язками.

Колектив кафедри економіки і права використовує можливості та не лише навчає, а й навчається!

Опублікований: 18-03-2025
Читайте також:
Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 березня 2025

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи

15 вересня відбулася зустріч гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Екологія» Оксани Ничик з першокурсниками, які вступили на навчання у 2025 році. Зустріч розпочалася з теплих привітань і побажань успішного старту. Викладачка наголосила, що студентські роки – це не лише лекції та заліки, а й час для самореалізації, пошуку себе та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи 16 вересня 2025

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей

21 квітня студенти НУХТ та наші друзі з благодійного фонду «Від мрії до реальності» відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей. Традиційно до акції долучилися представники благодійних секторів студентських рад – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) Сергій Фесюн і М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей 24 квітня 2018