Н У Х Т

Не лише навчаємо, а й навчаємося!

18 березня 2025

Не лише навчаємо, а й навчаємося!

Днями доцентки кафедри економіки і права успішно завершили навчання за програмою «Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» від UGEN – інноваційним навчальним проєктом, спрямованим на подолання розриву між академічною освітою та реальними потребами бізнесу. Програма створена для здобувачів освіти і молодих фахівців, які прагнуть набути практичні навички, затребувані на сучасному ринку праці.

Учасники програми мають можливість опанувати комплексний набір компетенцій, зокрема: аналітичне мислення, проєктний менеджмент, цифрову грамотність і навички комунікації. Особливістю навчання є інтерактивний формат, який поєднує теоретичні модулі з практичними кейсами від компаній-партнерів.

Мар’яна Задніпряна-Корінна, Ольга Михайлик та Оксана Відоменко отримали сертифікати, що засвідчують їхні успіхи у навчанні та отриманні нових навичок. Вони дуже позитивно відгукуються про програму, яка включає менторську підтримку від експертів галузі та можливість долучитися до розроблення реальних бізнес-проєктів. Учасники отримують доступ до нетворкінг-подій і можливість стажування у провідних компаніях на перспективу.

«Uni-Biz Bridge: Skills in Focus» орієнтована на формування гнучких навичок адаптації до мінливих ринкових умов і потреб роботодавців. Навчання проходить у змішаному форматі, поєднуючи онлайн-сесії та офлайн-воркшопи, що дозволяє учасникам ефективно поєднувати навчання з іншими обов'язками.

Колектив кафедри економіки і права використовує можливості та не лише навчає, а й навчається!

Опублікований: 18-03-2025
Читайте також:
Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 квітня 2024

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко. Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога 07 грудня 2022

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023