Н У Х Т

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти

29 грудня 2021

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» разом із гаранткою програми Світланою Дундою долучилися до зустрічі зі старшою експерткою з аудиту міжнародної консалтингової компанії «Ernst&Young» Анастасією Дарієнко.

Фахівчиня розповіла, що зовнішній аудит є перевіркою бухгалтерської звітності на достовірність і відповідність документів чинному законодавству. Він проводиться працівниками незалежних компаній, що спеціалізуються на аудиті та мають відповідні документи, і відрізняється об’єктивністю аналізу економічних показників. Крім перевірки достовірності та законності даних фінансової звітності, аудит спрямовується на вирішення таких завдань: оптимізацію та планування податкового навантаження; розроблення рекомендацій менеджерам щодо вирішення фінансових труднощів; врахування подій, що мають відбутися у найближчій перспективі та можуть вплинути на господарську діяльність підприємства; визначення резервів нарощування ресурсів; виявлення та зменшення ризиків.

Спікерка розповіла про ілюзії та помилки з приводу аудиту. Корисною була також та частина зустрічі, в якій лекторка навела кілька прикладів реальних кейсів проблемних аудитів. З огляду на студентську аудиторію, вона звернула увагу на деякі відомі кіношедеври, в яких головними героями є аудитори компаній. Цікаво було також дізнатися, хто є клієнтами «Ernst&Young Audit Services». Здобувачі активно задавали запитання та цікавилися як теоретичними, так і практичними питаннями аудиту. Вони щиро вдячні пані Анастасії та UGEN за можливість долучитися до вебінару. 

Опублікований: 29-12-2021
Читайте також:
Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася захоплююча та інформативна відкрита лекція, присвячена важливій темі в галузі харчової промисловості – використанню консервантів, антиоксидантів та антибіотиків у виробництві харчових продуктів. Доцентка кафедри Світлана Камінська представила здобувачам групи ОП-4-7 матеріал, в якому традиційні м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методи навчання на кафедрі технології оздоровчих продуктів 07 лютого 2024

Локальний моніторинг освітніх програм фінансистів

На кафедрі фінансів відбулася робоча зустріч зі стейкхолдерами, здобувачами освіти та представниками наукової спільноти в рамках локального моніторингу освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм фінансистів 12 лютого 2025

Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025