Н У Х Т

Навчаємо і навчаємось онлайн

06 травня 2020

Навчаємо і навчаємось онлайн

У період карантину для багатьох відкрилися можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати.

Такою нагодою скористалися і викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Михайло Арич та Юрій Кулинич. Вони розвивали фахові компетенції за допомогою онлайн-ресурсу Coursera, опановуючи навчальний курс «Business Metrics for Data-Driven Companies». Успішне завершення навчання засвідчують відповідні сертифікати.

Зауважимо, що викладачі всіх кафедр університету продовжують підвищувати кваліфікацію та діляться отриманим досвідом зі студентами під час відео-лекцій, працюють над новими ідеями для віддаленого навчання та оцінювання знань здобувачів.

Опублікований: 06-05-2020
Читайте також:
Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 квітня 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» відбулася гостьова лекція на тему «Захист рослин від хвороб та шкідників в органічному землеробстві» керівниці відділу з розвитку органічного землеробства та біологізації інтенси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів-органіків кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 квітня 2025

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv). У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv» 13 березня 2019

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

У кулінарній студії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на гостей профорієнтаційного івенту очікував креативний майстер-клас з технології борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу. Фахівчиня ресторану сучасної азійської кухні NĂM відомого шефа Ектора Хіменеса-Браво познайомила з асортиментом популярних азіатських ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 04 листопада 2024