Н У Х Т

Навчаємо і навчаємось онлайн

06 травня 2020

Навчаємо і навчаємось онлайн

У період карантину для багатьох відкрилися можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати.

Такою нагодою скористалися і викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Михайло Арич та Юрій Кулинич. Вони розвивали фахові компетенції за допомогою онлайн-ресурсу Coursera, опановуючи навчальний курс «Business Metrics for Data-Driven Companies». Успішне завершення навчання засвідчують відповідні сертифікати.

Зауважимо, що викладачі всіх кафедр університету продовжують підвищувати кваліфікацію та діляться отриманим досвідом зі студентами під час відео-лекцій, працюють над новими ідеями для віддаленого навчання та оцінювання знань здобувачів.

Опублікований: 06-05-2020
Читайте також:
Профком НУХТ подарував незабутні літні враження дітям наших співробітників

Літо-2018 скінчилося... Залишилися приємні спогади про насичений відпочинок і оздоровлення дітей наших співробітників-членів профспілки. Цьогоріч були два напрямки: море – ДОЗ «Сонячний берег» (смт. Сергіївка Одеської обл.) та гори – ДОЗ «Верховина» (с. Верховина Івано-Франківської обл.), які прийняли 19 і 25 наших дітлахів відповідно. Однозначно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком НУХТ подарував незабутні літні враження дітям наших співробітників 06 вересня 2018

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

На кафедрі фізики до наукової роботи залучаються здобувачі вищої освіти різних спеціальностей та курсів. У семестрі, що завершився, тут активно працював науковий гурток «Фізика в сучасних харчових технологіях». Наукова діяльність гуртка спрямована на розвиток творчих здібностей майбутніх технологів із метою набуття ними фахових компетенцій, а тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики 28 грудня 2019

Практичний нюанс харчових технологій

Студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Ларисою Михонік відвідали пивоварню «BeerMaster Brevery» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану в ТЦ «Республіка». Пивоварня славиться ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний нюанс харчових технологій 24 листопада 2023