Н У Х Т

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

25 квітня 2019

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту.

Студенти мали можливість побачити етапи виробництва бутильованої води: обладнання для видобутку та підготовки води; фільтрувальні матеріали; устаткування для УФ-бактерицидного очищення. Побували в акредитованій лабораторії і навчилися дослідним шляхом визначати склад води.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим.

Викладач і студенти щиро вдячні колективу ТОВ «Еталон» за теплий прийом, і надану можливість познайомитися з виробництвом!

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності». Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами 25 травня 2023

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020

Науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки презентують результати досліджень

Аспірант третього року навчання Дмитро Михайличенко та науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, професор Валентин Петренко і доцент Віталій Філоненко 9-10 жовтня 2024 року виступили з доповідями «Використання органічного циклу Ренкіна для забезпечення електропостачання власних потреб котелень житлових комплексів», «Моделювання тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки презентують результати досліджень 14 жовтня 2024

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

16 червня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Кваліфікаційні роботи здобувачів, представлені цього дня, були спрямовані на вирішення актуальних проблем обліку, аналізу і аудиту. Здобувачі під час відповідей на з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування» 17 червня 2022