Н У Х Т

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти

17 листопада 2021

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти

На кафедрі технології консервування для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках вивчення дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній промисловості» відбулася гостьова онлайн-лекція «Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів» Павла Булгакова, спеціаліста зі зберігання плодоовочевої продукції, що має значний досвід консультування по технологіях зберігання, і цього року супроводжує 8 сховищ загальним об’ємом понад 60 тисяч тон.

До лекції також долучилися здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів і овочів».

Під час добре структурованого викладення матеріалу і подальшого обговорення, здобувачі вищої освіти та присутні викладачі отримали цікаву практичну інформацію про теоретичні основи зберігання, вплив температури на дозрівання і зберігання плодів та овочів, фактори, що впливають на якість і тривалість зберігання, застосування хімічних засобів, види пакувальної тари, захворювання плодів та овочів та їх стійкість до мікроорганізмів, яка стане у нагоді під час виконання наукових досліджень, дипломного та курсового проєктування здобувачів.

Колектив кафедри технології консервування висловлює величезну вдячність доповідачу і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 17-11-2021
Читайте також:
Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 грудня 2020

Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії». Для проведення лекції «Сучасний стан виробництва пектині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 березня 2024

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 грудня 2022

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту

23 квітня 2025 р. в університеті відбулася XХІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту. У рамках наукового заходу викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту 23 квітня 2025