Н У Х Т

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

18 червня 2024

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують долучатися до різноманітних курсів неформальної освіти для покращення своїх hard і soft skills. Цього разу студентки третього курсу Ярина Заїцька (група БТ-3-3) та Анастасія Бовтрук (група БТ-3-1) пройшли курс «Introduction to Global Studies» від EUNICE.

Масовий відкритий онлайн-курс EUNICE «Вступ до глобальних досліджень» призначений для тих, хто бажає ознайомитися з цією інноваційною та перспективною галуззю. Цей безкоштовний онлайн-курс охоплює такі теми, як економіка та бізнес, суспільство, культура, здоров’я та інженерія з глобалізованої точки зору.

Однією з ключових особливостей курсу є те, що його викладають 18 професорів із дев’яти університетів різних країн, що збагачує навчальний процес завдяки мультикультурному досвіду викладацького складу. Крім того, як вступний курс, його можуть проходити студенти з різними інтересами.

EUNICE – це об’єднання 10 європейських університетів: Poznan University of Technology (Польща), Brandenburg University of Technology Cottbus-Senftenberg (Німеччина), University of Cantabria (Іспанія), University of Catania (Італія), University of Mons (Бельгія), Université Polytechnique Hauts-de-France (Франція), University of Vaasa (Фінляндія), Karlstads Universitet (Швеція), University of the Peloponnese (Греція), Politecnico de viseu (Португалія).

Курс допоміг нашим здобувачкам освіти зрозуміти значення понять «наукова дезінформація», «торговці сумнівами», «альтернативні факти» і дізнатися про їх поширення в екосистемах цифрового ринку; розуміти соціально-технічні аспекти медіа-інформації, можливі політичні цілі людей, що поширюють навмисно наукову дезінформацію і багато іншого. Цікавою для них була і тема впливу традиційної та комплементарної медицини, де розглянули вступ до фітотерапії та фармакогонозії, стратегію ВООЗ щодо упровадження традиційної медицини в охорону здоров’я.

Третьокурсниці дуже задоволені, що пройшли цей курс і отримали новий досвід, та рекомендують усім користуватися широкими можливостями неформальної освіти.

Опублікований: 18-06-2024
Читайте також:
Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ

Сучасні реалії створюють певні перешкоди перед учасниками профорієнтаційної команди нашого університету. В умовах карантинних обмежень доводиться знаходити нові способи комунікації з майбутніми абітурієнтами. Отже, представниці двох випускових кафедр університету: біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю – до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ 10 грудня 2020

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук зустрівся зі здобувачами освітнього ступеню «молодший спеціаліст» Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненими зі спеціальностями нашого університету – 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 151 «Автоматизація та комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу 24 грудня 2019

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції значну увагу приділяють співпраці з провідними компаніями Європи. Лекцію «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» за ініціативи доцентки Зоряни Романової прочитав провідний менеджер-технолог компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions» 20 жовтня 2023

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко 24 березня прочитав гостьову лекцію «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується! 24 березня 2025