Н У Х Т

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

18 червня 2024

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують долучатися до різноманітних курсів неформальної освіти для покращення своїх hard і soft skills. Цього разу студентки третього курсу Ярина Заїцька (група БТ-3-3) та Анастасія Бовтрук (група БТ-3-1) пройшли курс «Introduction to Global Studies» від EUNICE.

Масовий відкритий онлайн-курс EUNICE «Вступ до глобальних досліджень» призначений для тих, хто бажає ознайомитися з цією інноваційною та перспективною галуззю. Цей безкоштовний онлайн-курс охоплює такі теми, як економіка та бізнес, суспільство, культура, здоров’я та інженерія з глобалізованої точки зору.

Однією з ключових особливостей курсу є те, що його викладають 18 професорів із дев’яти університетів різних країн, що збагачує навчальний процес завдяки мультикультурному досвіду викладацького складу. Крім того, як вступний курс, його можуть проходити студенти з різними інтересами.

EUNICE – це об’єднання 10 європейських університетів: Poznan University of Technology (Польща), Brandenburg University of Technology Cottbus-Senftenberg (Німеччина), University of Cantabria (Іспанія), University of Catania (Італія), University of Mons (Бельгія), Université Polytechnique Hauts-de-France (Франція), University of Vaasa (Фінляндія), Karlstads Universitet (Швеція), University of the Peloponnese (Греція), Politecnico de viseu (Португалія).

Курс допоміг нашим здобувачкам освіти зрозуміти значення понять «наукова дезінформація», «торговці сумнівами», «альтернативні факти» і дізнатися про їх поширення в екосистемах цифрового ринку; розуміти соціально-технічні аспекти медіа-інформації, можливі політичні цілі людей, що поширюють навмисно наукову дезінформацію і багато іншого. Цікавою для них була і тема впливу традиційної та комплементарної медицини, де розглянули вступ до фітотерапії та фармакогонозії, стратегію ВООЗ щодо упровадження традиційної медицини в охорону здоров’я.

Третьокурсниці дуже задоволені, що пройшли цей курс і отримали новий досвід, та рекомендують усім користуватися широкими можливостями неформальної освіти.

Опублікований: 18-06-2024
Читайте також:
Студент спеціальності «Енергетичне машинобудування» захищав спортивну честь країни у складі збірної України

Студент групи ХМ-4-5 Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко (спеціальність «Енергетичне машинобудування») у складі збірної України з пляжного футболу взяв участь у Перших Всесвітніх Пляжних Іграх (ANOC World Beach Games), які відбулися у столиці Катару (м. Доха). Право брати участь у цих іграх команда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент спеціальності «Енергетичне машинобудування» захищав спортивну честь країни у складі збірної України 08 листопада 2019

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 листопада 2018

Старт у науку: зустріч здобувачів PhD з гаранткою

Здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» першого року навчання зустрілися з гаранткою освітньо-наукової програми (ОНП) «Біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», професоркою Тетяною Пирог. До зустрічі також доєднались деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт у науку: зустріч здобувачів PhD з гаранткою 04 жовтня 2024

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019