Н У Х Т

Передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради розпочалася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

18 вересня 2019

Передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради розпочалася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочалася передвиборча кампанія з обрання голови студентської ради.

Бажання виконувати обов’язки очільника студентського самоврядування виявили три кандидати – Дмитро Богатиренко, Марина Сітало, Владислав Носов.

Кожний із кандидатів представив свою передвиборчу програму. 16 вересня відбулася студентська конференція, на якій студенти познайомилися з програмами, задали питання кандидатам щодо можливостей реалізації їх планів.

Наступний етап – вибори голови студентської ради.

Опублікований: 18-09-2019
Читайте також:
Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу 20 березня 2018

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН

Загальновідомо, що наукова робота нарівні з освітнім і виховним процесами є невід’ємною складовою частиною будь-якого навчального закладу. В нашому університеті вона здійснюється з перших днів його створення. Наукові дослідження наших науковців спрямовані на розроблення теоретичних основ харчових технологій, їх інтенсифікацію та оптимізацію, створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН 16 лютого 2018

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 липня 2020