Н У Х Т

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

17 лютого 2017

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання.

Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзаменаційних комісій, на початку іспиту привітала студентів із цим важливим днем і побажала їм успішно продемонструвати набуті знання. У складі ЕК працювали доценти кафедри Наталія Бондар, Ірина Корецька, Тетяна Голікова, Андрій Гавриш, Ольга Коваль, Олена Павлюченко, секретарі – асистенти Ольга Коваль і Олена Дудкіна.

Студентам необхідно було відповісти на питання з технології продукції ресторанного господарства, організації ресторанного господарства, організації готельного господарства, устаткування в готельно-ресторанному господарстві, управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства. Члени комісій оцінили належний рівень знань майбутніх 22 фахівців із готельно-ресторанної справи і 68 технологів харчування.

Вітаємо наших випускників із цим важливим життєвим етапом і бажаємо успіху на наступному – вступних іспитах до магістратури!

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології». Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів 03 вересня 2020

Триває підтвердження вибору місця навчання вступниками до магістратури

24 серпня вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет і на контракт на небюджетні конкурсні пропозиції. У електронних кабінетах вступників, рекомендованих на бюджет, навпроти заяви, за якою вони рекомендовані, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням», рекомендо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підтвердження вибору місця навчання вступниками до магістратури 26 серпня 2024

Знайомство з НУХТ

18 листопада 2021 року відбулася зустріч асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової з адміністрацією Державного професійного-технічного навчального закладу «Богуславське вище професійне училище сфери послуг» у м. Богуслав. Викладачка надала детальну інформацію щодо вступної кампанії 2022 року, проінформувала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з НУХТ 19 листопада 2021

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018