Н У Х Т

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

17 лютого 2017

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання.

Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзаменаційних комісій, на початку іспиту привітала студентів із цим важливим днем і побажала їм успішно продемонструвати набуті знання. У складі ЕК працювали доценти кафедри Наталія Бондар, Ірина Корецька, Тетяна Голікова, Андрій Гавриш, Ольга Коваль, Олена Павлюченко, секретарі – асистенти Ольга Коваль і Олена Дудкіна.

Студентам необхідно було відповісти на питання з технології продукції ресторанного господарства, організації ресторанного господарства, організації готельного господарства, устаткування в готельно-ресторанному господарстві, управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства. Члени комісій оцінили належний рівень знань майбутніх 22 фахівців із готельно-ресторанної справи і 68 технологів харчування.

Вітаємо наших випускників із цим важливим життєвим етапом і бажаємо успіху на наступному – вступних іспитах до магістратури!

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Члени студентської ради університету відзначені за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування

Члени студентської ради університету, голова студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Петренко, голова студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віталій Євстаф’єв, голова студентської ради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Дмитро Шемідько відз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени студентської ради університету відзначені за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування 26 листопада 2018

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Цьогорічний випуск студентів – це згуртований, креативний колектив, кожний член якого – духовно багата, інтелектуальна і цілеспрямована особистість, серед яких і  чотири відмінники навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками 07 лютого 2017

Перші успіхи майбутніх професіоналів-поліграфістів

На третьому році навчання студенти спеціальності «Видавничо-поліграфічна справа» приступили до вивчення спеціалізованих дисциплін, які містять базові теоретичні та прикладні знання, що неминуче будуть необхідні в майбутній професії. Серед них «Додрукарське опрацювання інформації»  -  відповідальний багатоступеневий процес, який охоплює видання полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи майбутніх професіоналів-поліграфістів 09 січня 2018

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг. З метою удосконалення практичних вмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 07 листопада 2018