Н У Х Т

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

02 серпня 2023

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах.

Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можливість заглибитися в історію медоваріння, побачити захоплюючий процес виробництва медового вина «Сікера», поспілкуватися з власником щодо тонкощів і ризиків бізнесу й спробувати себе в ролі сомельє.

Мед – основна складова вина «Сікера», її вихідний код. Він дає аромат, смак, легку гірчинку і робить «Сікеру» цікавим  напоєм через мікроелементи і ферменти, що в ньому містяться.

Такий формат заходів, як поїздки на підприємства, дуже корисний нашим викладачам для обміну досвідом та обізнаності щодо наших локальних крафтових виробників, якими варто пишатися, купувати і популяризувати їх продукцію. Крім того, партнерські зв'язки з виробниками стають у пригоді при викладанні профільних дисциплін нашим здобувача освіти.

Опублікований: 02-08-2023
Читайте також:
Студентка Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогла у обласному етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови

Студентка групи ДТ-165 Свалявського технічного коледжу НУХТ Марія Чиркова стала переможницею II (обласного) етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста . Вітаємо Марію та її керівника – викладача Оксану Дутку! Бажаємо успішно та достойно захист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогла у обласному етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови 13 березня 2018

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості. На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асорт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині 14 вересня 2021

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Студент групи ЕЛ-3-3 Олексій Фесенко провів профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 11-го класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступ. №8 міста Шостки. Здобувач детально ознайомив учнів з освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 31 жовтня 2023

Новітні світові досягнення беруть на озброєння викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин дає більше часу викладачам для самовдосконалення. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування під час карантину з метою підвищення кваліфікації продовжують брати участь у різноманітних вебінарах і відеоконференціях, де знайомляться з новітніми світовими досягненнями у організації дистанційного навчання. Зокрема, доцент кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні світові досягнення беруть на озброєння викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 09 квітня 2020