Н У Х Т

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства"

14 лютого 2017

Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована.

Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олександри Тарновецької ("Використання фрі-флов, карт-бланш, квікл-кежол, кейтеринг у ресторанному господарстві"), Олексія Солоненка ("Інновації обслуговування споживачів в ресторанному господарстві"), Володимира Ткачука ("Інноваційні акції та рекламні прийоми сучасних закладів ресторанного господарства").

Крім студентів у конференції взяли участь запрошені гості: директор із міжнародних справ Андрій Валовий, директор з матеріально-технічного забезпечення "Західної шеф-групи" Ярослав Гуменюк, су-шеф ресторану "Radisson Blu Resort Буковель", які своїми виступами доповнили студентів і звернули їх увагу на новітній виробничий досвід, сучасні напрями та формати ресторанного господарства.

Участь у конференціях дає можливість студентам сфери послуг вдосконалювати свої фахові знання й вміння, ніколи не зупинятися на досягнутому, й завжди прагнути до особистого й професійного успіху!

Опублікований: 14-02-2017
Читайте також:
Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів

Уже стало доброю традицією, що кафедра фінансів щорічно разом зі студентами проводить різні заходи – олімпіади, конференції, вікторини, круглі столи. Нестандартне заняття у формі конкурсу разом зі студентами-фінансистами третього курсу провела викладач кафедри Світлана Еш. Дві команди змагалися між собою, хто краще представить себе на фінансовому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартне заняття у формі конкурсу на кафедрі фінансів 23 листопада 2018

Фестиваль української кухні – колаборація освіти, культури та маркетингу

На кафедрі маркетингу відбувся Фестиваль української кухні – яскравий і натхненний захід, що вже став традиційною формою практичного навчання студентів. Подія проходила в рамках вивчення дисциплін «Івент-маркетинг» (лекторка – професорка Лариса Капінус) та «Інсайти маркетингових активностей» (керівниця навчальної дисципліни – старша викладачка Ірин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль української кухні – колаборація освіти, культури та маркетингу 20 жовтня 2025

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ 04 жовтня 2018

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 грудня 2021