Н У Х Т

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства"

14 лютого 2017

Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована.

Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олександри Тарновецької ("Використання фрі-флов, карт-бланш, квікл-кежол, кейтеринг у ресторанному господарстві"), Олексія Солоненка ("Інновації обслуговування споживачів в ресторанному господарстві"), Володимира Ткачука ("Інноваційні акції та рекламні прийоми сучасних закладів ресторанного господарства").

Крім студентів у конференції взяли участь запрошені гості: директор із міжнародних справ Андрій Валовий, директор з матеріально-технічного забезпечення "Західної шеф-групи" Ярослав Гуменюк, су-шеф ресторану "Radisson Blu Resort Буковель", які своїми виступами доповнили студентів і звернули їх увагу на новітній виробничий досвід, сучасні напрями та формати ресторанного господарства.

Участь у конференціях дає можливість студентам сфери послуг вдосконалювати свої фахові знання й вміння, ніколи не зупинятися на досягнутому, й завжди прагнути до особистого й професійного успіху!

Опублікований: 14-02-2017
Читайте також:
Функціональне підвищення ролі стандартів національних підприємств обговорюють наші викладачі

Доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник взяла участь у засіданні круглого столу «Стандарти національних підприємств та організацій СОУ, їх роль та застосування у дворівневій системі Національної стандартизації та добровільності застосування стандартів», який проводився за ініціативи Громадської спілки «Регул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Функціональне підвищення ролі стандартів національних підприємств обговорюють наші викладачі 15 листопада 2021

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 жовтня 2019

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за перемоги І семестру 08 січня 2021

Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину

Не зважаючи на пандемію, здобувачі освіти четвертого курсу кафедри біотехнології і мікробіології продовжують вивчати природоохоронні біотехнології. Нещодавно на черговій практичній роботі ними були розглянуті методи знешкодження відходів у різних масштабах за допомогою споруд анаеробного біологічного очищення. За допомогою яскравих презентацій кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину 03 грудня 2020