Н У Х Т

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства"

14 лютого 2017

Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована.

Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олександри Тарновецької ("Використання фрі-флов, карт-бланш, квікл-кежол, кейтеринг у ресторанному господарстві"), Олексія Солоненка ("Інновації обслуговування споживачів в ресторанному господарстві"), Володимира Ткачука ("Інноваційні акції та рекламні прийоми сучасних закладів ресторанного господарства").

Крім студентів у конференції взяли участь запрошені гості: директор із міжнародних справ Андрій Валовий, директор з матеріально-технічного забезпечення "Західної шеф-групи" Ярослав Гуменюк, су-шеф ресторану "Radisson Blu Resort Буковель", які своїми виступами доповнили студентів і звернули їх увагу на новітній виробничий досвід, сучасні напрями та формати ресторанного господарства.

Участь у конференціях дає можливість студентам сфери послуг вдосконалювати свої фахові знання й вміння, ніколи не зупинятися на досягнутому, й завжди прагнути до особистого й професійного успіху!

Опублікований: 14-02-2017
Читайте також:
Відео-екскурсія виробничими потужностями компанії Danone

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вибіркової дисципліни «Технології пробіотиків і вакцин» разом із лекторкою Світланою Старовойтовою здійснили віртуальну екскурсію виробництвом компанії «Danone». Компанія «Danone» є однією з найбільших виробників м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відео-екскурсія виробничими потужностями компанії Danone 29 березня 2023

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

Розпочалася переддипломна практика здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ згідно з навчальним планом з 12 квітня 2021 р. розпочалася переддипломна практика, яка в умовах жорстких карантинних обмежень проводиться дистанційно. Практика під час навчання в університеті є важливим елементом навчального процесу і проводиться з метою посилення та розширення знань, отрима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася переддипломна практика здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій 15 квітня 2021

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023