Н У Х Т

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

31 травня 2024

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

Учасники наукового гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції (наукова керівниця – доцентка Ірина Корецька), здобувачки групи ХЧ-4-1 Дар’я Шапіренко та групи ХЧ-3-2 Олександра Пазюк взяли участь у роботі дискусійної платформи за тематичними напрямами «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» і «Крафтові технології: від традицій до інновацій» Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи», яка працювала на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету.

Виступ-доповідь Дарії Шапіренко «Кондитерські напівфабрикати зниженої калорійності», яка є логічним підсумком кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня бакалавра, визвала жваве зацікавлення і була відзначена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Дар’ю із заслуженою нагородою!

Опублікований: 31-05-2024
Читайте також:
Лекція доцента кафедри фінансів для здобувачів-бухгалтерів другого курсу

Доцент кафедри фінансів, к.е.н. Юрій Кулинич прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Системи оподаткування України та світу» для здобувачів-бухгалтерів другого курсу. Тема лекції «Акцизний податок та його особливості в країнах світу» є логічним продовженням вивчення непрямого оподаткування. Студентам у доступній формі викладена суть акцизу, розглян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція доцента кафедри фінансів для здобувачів-бухгалтерів другого курсу 08 жовтня 2021

Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами  триває

14  червня 2022 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів спеціальності  «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, першою заступницею головного бухгалтера ДП «Сангрант Плюс» Анастасією Мануіловою. Гостьова лекція «Професійні аспекти та необхідність підвищення кваліфікації бухгалтерів в умовах конкуренції на ринку праці» дала можливість здобувачам ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри обліку і аудиту зі стейкхолдерами триває 15 червня 2022

Практика через досвід

У рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» здобувачі другого курсу освітньої програми «Туризм і рекреація» (група ТУ-2-10) мали унікальну можливість проявити себе як організатори та екскурсоводи. Студенти розробили власні тематики та маршрути екскурсій, підготували інформаційне наповнення, портфель екскурсовода, а також про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика через досвід 20 травня 2025

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

Міжнародна аудиторська компанія «великої четвірки» EY щорічно оголошує набір студентів і випускників на навчання за модулями «Аудит», «Податки», «Супровід транзакцій», «ІТ-ризики та безпека», «Корпоративна відповідальність», «Консалтинг» у рамках освітнього проекту «Університет EY». У травні учасниками модулю «Корпоративна відповідальність» стали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY 02 червня 2017