Н У Х Т

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

31 травня 2024

Наукові перемоги бакалаврів-технологів харчування

Учасники наукового гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції (наукова керівниця – доцентка Ірина Корецька), здобувачки групи ХЧ-4-1 Дар’я Шапіренко та групи ХЧ-3-2 Олександра Пазюк взяли участь у роботі дискусійної платформи за тематичними напрямами «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» і «Крафтові технології: від традицій до інновацій» Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи», яка працювала на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету.

Виступ-доповідь Дарії Шапіренко «Кондитерські напівфабрикати зниженої калорійності», яка є логічним підсумком кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня бакалавра, визвала жваве зацікавлення і була відзначена Дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Дар’ю із заслуженою нагородою!

Опублікований: 31-05-2024
Читайте також:
Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите заняття доцентки Аліни Наконечної з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація у ресторанному господарстві» для здобувачів-бакалаврів другого курсу, збірної групи ХЧ-2. Тема лекції – «Теоретичні і правові основи стандартизації». На початку викладачка роз’яснила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 березня 2024

Атмосфера творчості панує у Вінницькому коледжі НУХТ

Захоплююче та яскраво в атмосфері творчості та новизни у Вінницькому коледжі НУХТ відбулася виставка творчих робіт викладачів і студентів. В експозиції були презентовані навчально-методична література, інформаційні технології у навчальному процесі, технічна творчість, образотворче мистецтво. Різноманіття та креативність вражала усіх відвідувачів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атмосфера творчості панує у Вінницькому коледжі НУХТ 24 травня 2019

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи

Кожний з нас, відвідуючи аптеку, бажає придбати якісний та ефективний лікарський препарат за доступною ціною. Але ніхто навіть не замислюється про те, яка існує система забезпечення якості ліків, які вимоги до виробництва та як саме фахівці борються за те, щоб до аптек потрапили оригінальні лікарські препарати, а не фальсифікати. Днями магістрам-б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи 22 березня 2019

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

21 лютого 2019 р. у м. Ужгород відбулася XV Обласна універсіада з футзалу серед студентів навчальних закладів I-II рівня акредитації, у якій взяли участь команди 10 коледжів. Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогли у групі Мукачівський кооперативний коледж 2:0, Хустський медичний коледж 4:0 і Хустський лісотехнічний коледж 6:0 та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді 22 лютого 2019