Н У Х Т

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

11 жовтня 2021

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпандемії: поточна ситуація, виклики, перспективи», організованої Ленкоранським державним університетом (м. Ленкорань, республіка Азербайджан) за підтримки Євразійської асоціації університетів.

Відкриття міжнародної конференції відбувалося за участі представників університетів Азербайджану, Туреччини, Білорусії, Іспанії, Угорщини, України, Польщі, Казахстану, Латвії та ін.

Під час пленарного засідання виступила доцентка Людмила Дейниченко, яка наголосила на актуальності тематики конференції та розповіла про здобутки України у царині продовольчої безпеки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює щиру вдячність організаторам за проведення конференції. 

Опублікований: 11-10-2021
Читайте також:
Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка

8 лютого 2020 року на базі університету імені Короля Данила (м. Івано-Франківськ) відбувся фінальний етап X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка. За результатами конкурсу Дипломом ІІ ступеня нагороджена студентка Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Стахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка 11 лютого 2020

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу

8 квітня 2024 року здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та гарантом програми Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як управляти прибутковістю ресторану за допомогою фінансової звітності». Під час прямого ефіру вони почули практичні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу 09 квітня 2024

У навчально-науковому комплексі університету шанують народні традиції

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій викладач спецдисциплін Людмила Косовська разом зі студентами групи МРО-17 організували та провели Розколяду. Розколяда, насамперед, дарує людям духовне і душевне просвітлення, а з таким настроєм значно легше йти у роздуми і Великий піст. Ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі університету шанують народні традиції 20 лютого 2019

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025