Н У Х Т

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

11 жовтня 2021

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпандемії: поточна ситуація, виклики, перспективи», організованої Ленкоранським державним університетом (м. Ленкорань, республіка Азербайджан) за підтримки Євразійської асоціації університетів.

Відкриття міжнародної конференції відбувалося за участі представників університетів Азербайджану, Туреччини, Білорусії, Іспанії, Угорщини, України, Польщі, Казахстану, Латвії та ін.

Під час пленарного засідання виступила доцентка Людмила Дейниченко, яка наголосила на актуальності тематики конференції та розповіла про здобутки України у царині продовольчої безпеки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює щиру вдячність організаторам за проведення конференції. 

Опублікований: 11-10-2021
Читайте також:
Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів

На базі Львівського національного університету ім. Івана Франка в Інституті біології клітини НАН України відбулася ХV міжнародна наукова конференція студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології», присвячена 135-й річниці від дня народження Я. Парнаса. У конференції взяли участь 294 науковці, серед яких магістрантка кафедри біотехнології і мікр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів 16 травня 2019

Нетворкінг із готельєрами

26 лютого 2021 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках Меморандуму про співпрацю між  кафедрою готельно-ресторанної справи і Швейцарською освітньою групою (SEG) долучились до онлайн-конференції «I meet Hotel». У фокусі освітньої онлайн-події – стан індустрії гостинності Великобританії після пандемії COVID-19 і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг із готельєрами 01 березня 2021

Кулінарне свято «Родинна страва»

15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарне свято «Родинна страва» 16 лютого 2018

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців 16 червня 2020