Н У Х Т

Науковці НУХТ плідно працюють в Експертній раді МОН України

17 квітня 2023

Науковці НУХТ плідно працюють в Експертній раді МОН України

Науковці університету – д.т.н., професори Володимир Зав’ялов (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв), Галина Поліщук (кафедра технології молока і молочних продуктів), Олег Кузьмін (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) продовжують активно працювати в Експертній раді Міністерства освіти і науки України, де займаються питаннями атестації наукових кадрів агропромислового комплексу та продовольства.

Експертна рада Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів є дорадчим органом МОН, що утворюється для розгляду питань, пов’язаних із присудженням наукового ступеня доктора наук, проведення експертизи захищених дисертацій, у тому числі з урахуванням звернень фізичних (юридичних) осіб щодо їх наукової якості та їх відповідності встановленим вимогам. До її складу постійно залучають науковців НУХТ, як визнаних фахівців, що дуже відповідально ставляться до своїх обов’язків експертів з атестації наукових кадрів.

Ми вдячні Міністерству освіти і науки України за високу оцінку та визнання вагомого внеску наших науковців!

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» продовжують опановувати в домашніх умовах технології хлібобулочних і кондитерських виробів інших країн. Виконуючи лабораторну роботу «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 травня 2020

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на Beauty TECH 2023

У рамках міжнародної виставки InterCHARM-Україна відбувся щорічний захід для професіоналів ринку косметики та побутової хімії – «Beauty TECH 2023. Інновації у виробництві: сировина та технології», який на запрошення організаторів відвідали завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на Beauty TECH 2023 26 вересня 2023

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020». Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу 16 квітня 2020

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Студенти 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відповідно до навчального плану з 2 по 29 вересня 2019 року проходять виробничу практику. Для проходження практики їх прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України, зокрема кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2019