Н У Х Т

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

20 червня 2018

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін).

Завідувач кафедри Анатолій Куц і професор Валентина Кошова розповіли про історію кафедри та її традиції, про наукові школи й наукові розробки і їх впровадження у виробництво (й не лише на теренах України!), а також ознайомили гостей із обладнанням лабораторій кафедри. Спілкуватися було легко – доцент Петро Бойко взяв на себе місію перекладача, тому спілкування відбувалося невимушено і плідно.

Співробітники кафедри Борис Роздобудько, Петро Бойко, Роман Мукоїд провели дегустацію крафтового пива, розробленого і впровадженого в умовах виробництва на міні-броварні (директор – Борис Роздобудько).

Під час спілкування з китайськими колегами наші фахівці дізналися, що доктор Wang Deliang та його команда займається дослідженнями технології пивоваріння, безалкогольних і міцних напоїв, у їх інституті створений дослідницький центр тренінгу студентів. Також доктор Wang займається презентацією технологічних новацій європейських країн фахівцям Китаю. Коло питань, що розглядається китайськими науковцями: ферментовані напої, обладнання для крафтових пивоварень, перевірка якості алкогольних напоїв, безпечність і якість продукції пивоваріння, органолептичне оцінювання алкогольних напоїв, тощо.

На завершення, сторони домовилися про обмін науковою інформацією та участь у наукових конференціях. 

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Почесною грамотою міської влади за високий професійний рівень роботи відзначена викладач Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

До Дня працівника фізичної культури і спорту в Кам’янець-Подільському відділі молоді та спорту було організоване урочисте привітання викладачів і спортсменів міста. Робота кращих представників спортивної спільноти відзначена почесними грамотами та нагородами. Вітаємо викладача Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ірину Валаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почесною грамотою міської влади за високий професійний рівень роботи відзначена викладач Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 16 вересня 2019

На кафедрі міжнародної економіки обговорили інвестиційні перспективи України

На черговому, 24-му засіданні круглого столу в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі на тему «Інвестиційні перспективи України» заслухали актуальні доповіді щодо інвестиційної політики України, її взаємодії з країнами Європейського союзу, інвестицій як допомоги економічному розвитку країни ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі міжнародної економіки обговорили інвестиційні перспективи України 14 грудня 2022

Фінальний захист цьогорічних аспірантів кафедри біотехнології і мікробіології

2 лютого 2023 року відбувся третій захист дисертацій аспірантів кафедри біотехнології і мікробіології. У цей день свою роботу «Біоконверсія суміші відпрацьованої олії та С2-С6–субстратів у мікробний екзополісахарид етаполан» представляв один із кращих вихованців кафедри Андрій Вороненко. До складу разової спеціалізованої вченої ради увійшли: докто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний захист цьогорічних аспірантів кафедри біотехнології і мікробіології 08 лютого 2023

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України. Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 170...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів 08 листопада 2019