Н У Х Т

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

20 червня 2018

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін).

Завідувач кафедри Анатолій Куц і професор Валентина Кошова розповіли про історію кафедри та її традиції, про наукові школи й наукові розробки і їх впровадження у виробництво (й не лише на теренах України!), а також ознайомили гостей із обладнанням лабораторій кафедри. Спілкуватися було легко – доцент Петро Бойко взяв на себе місію перекладача, тому спілкування відбувалося невимушено і плідно.

Співробітники кафедри Борис Роздобудько, Петро Бойко, Роман Мукоїд провели дегустацію крафтового пива, розробленого і впровадженого в умовах виробництва на міні-броварні (директор – Борис Роздобудько).

Під час спілкування з китайськими колегами наші фахівці дізналися, що доктор Wang Deliang та його команда займається дослідженнями технології пивоваріння, безалкогольних і міцних напоїв, у їх інституті створений дослідницький центр тренінгу студентів. Також доктор Wang займається презентацією технологічних новацій європейських країн фахівцям Китаю. Коло питань, що розглядається китайськими науковцями: ферментовані напої, обладнання для крафтових пивоварень, перевірка якості алкогольних напоїв, безпечність і якість продукції пивоваріння, органолептичне оцінювання алкогольних напоїв, тощо.

На завершення, сторони домовилися про обмін науковою інформацією та участь у наукових конференціях. 

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали м’ясокомбінат «Сосновский продукт» у місті Київ. На невеликому підприємстві, якому вже 11 років, студентам розповіли та показали тонкощі виготовлення ковбасних виробів, розповіли, які спеції та добавки надають м’ясопродуктам неперевершений смак і запах. Після завершення озн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники 09 січня 2020

Ароматна гостьова лекція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Шлях кави від зерна до чашки дослідили здобувачі освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» (спеціальність G9 «Прикладна механіка») і викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки на гостьовій лекції стейкхолдера, бренд-менеджера ТОВ «ЕСПРЕСІОНІСТИ ПАРТНЕРШІП» (Coffeemachines.PRO) А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ароматна гостьова лекція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 27 листопада 2025

З можливостями YouControl для системи економічної безпеки підприємства познайомилися здобувачі освіти

27 вересня 2023 року для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073 «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася лекція  «Можливості YouControl для системи економічної безпеки підприємства», яку прочитав бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З можливостями YouControl для системи економічної безпеки підприємства познайомилися здобувачі освіти 29 вересня 2023

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі

Нещодавно у Вільнюсі закінчила свою роботу щорічна міжнародна конференція «Open readings», присвячена фізиці та природничим наукам. Цього року на неї були запрошені студенти-екологи факультету біотехнології та екологічного контролю Володимир Тобілко та Аліна Ковтун. Слухачам згідно з розкладом конференції щодня пропонувалися лекції з різних дисцип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі 08 квітня 2019